2777
2789

خدایا بسه من کم تو عقد سختی نکشیدم.کم بدبختی نکشیدم.چرا عروسی منو بهم زدی.توروخدا قضاوت کنید.منو شوهرم خونه خریدیم که نصفش مال برادرش هست که از شوهرم ۷ سالی کوچکتره.

بعد هرروز یا دو روز درمیون یا یک روز درمیون میریم اونجا با شوهرم.کارهایی مث رنگ و...شوهرم انجام میده و منم کنارشم سه یا چهار ساعت در روز.

مامانم امشب کلی داد و بیداد میکنه که تو چرا میری

چرا برادرش نمیره چرا؟مگ خونه مال تو هست ک میری تمیز میکنی.خونه خالی گیر آوردی.توروخدا این حرفا چیه ک مامانم بهم میزنه.خدا خسته م.خسته شدم.خدا مشکل منو حل کن.خودت حل کن.من دیگه تو دوران عقد کم اوردم.همه ش دخالت.همه ش دخالت.بخدا اینقد گریه کردم ک تمام بالشتم خیسه:(

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا سر راهت که ایشونو نجات میدی منم از نامزدی نجات بده عروسی کنم برم😐

بخدا کم اوردم.مامانم همه ش میگه فلان حرفو چرا زدی

فلان کارو چرا کردی؟چرا تو میری؟چرا تو میری؟چرا چرا چرا چرا چرا؟؟؟خسته شدم

برای اینکه زودتر عروسیتو بگیری دعا کردم

لطفا شماهم برای اینکه ما زودتر در صحت و سلامتی خودمون و خانواده هامون عروسی بگیریم دعا کن

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

تو دوران عقد طبیعیه اکثرا این مشکلو دارن انشاالله زودتر عروسی بگیرین

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

مامانت راست میگه نرو . 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

دوران عقد همیشه اینجور مشکلات هست همه به نوعی درگیرن، خودتو ناراحت نکن عروس خانم ایشالا زودتر مستقل میشی تموم میشه این بحثها، بعدم زن و شوهر شرعی هستید مادرتون اگه اون حرفا رو میزنه به دل نگیرین همه مادرا حساسن، فقط مادر شما نیست عزیزم، میگذره همه اینا 

چرا خونه نصفش به نتم برادرشوهرته؟ پول خونه رو کی داده؟ کی قراره اونجا زندگی کنه؟ 

من قراره زندگی کنم‌.پولشو مادرشوهرم داده