2777
2789
عنوان

از دوران عقد خسته م.خدا نجاتمووووو بده.خداااایااا

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 33 پست

چند وقته عقدین؟

انشالله زودتر مشکلاتتون تموم شه

خانوادت حساسن کمتر برو راه دیگه ای نیست.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

از خیر عروسی بگذر  یه سفر خارج از همسرت بگیر بجای عروسی  بعد از قرنطینه خونتونم که ا ...

مامانم میگه مگ از روی جنازه من رد شی

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا کم اوردم.مامانم همه ش میگه فلان حرفو چرا زدی فلان کارو چرا کردی؟چرا تو میری؟چرا تو میری؟چرا چر ...

منم کلی از این بحثا دارم ولی بابام کوفتش کرده به دهنم بخدا درکت میکنم منم منتظرم معجزه بشه پولدار بشه خونه رو تکمیل کنه عروسی بگیریم یعنی دهنم سرویس شده

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
قبلنا میگفتن  نامزدی بهترین دوران زندگیه

مزخرف ترین دورانه واسه من، نه اجازه تنها بیرون رفتن داریم نه خرج و مخارجم معلومه... بابامم پول جاهاز نمیده......

مزخرف ترین دورانه واسه من، نه اجازه تنها بیرون رفتن داریم نه خرج و مخارجم معلومه... بابامم پول جاهاز ...

چه بد، امیدوارم زودتر همه چی درست بشه و هم شما هم استارتر برید خونه خودتون و یه زندگی عالی داشته باشید

چه بد، امیدوارم زودتر همه چی درست بشه و هم شما هم استارتر برید خونه خودتون و یه زندگی عالی داشته باش ...

خدا از زبونت بشنوه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🙏

بخدا کم اوردم.مامانم همه ش میگه فلان حرفو چرا زدی فلان کارو چرا کردی؟چرا تو میری؟چرا تو میری؟چرا چر ...

ماهم همینطوری بودیم همش همه بهمون گیر میدادن حتی نمیذاشتن تو جمع پیش هم بشینیم اخر شوهرم خسته شد هول هولکی یه عروسی ساده گرفت و رفتیم سر خونمون الببته بگم انقد هول هولکی شد من وسیله هامم نصفه بود بالش و پشتی و بخاری و کلی چیزای دیگه نداشتم هواسرد بود میرفتم چای ساز و روشن میکردم بخار میکرد دستام و گرم میکردم

عقد همینه دیگه

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
منم کلی از این بحثا دارم ولی بابام کوفتش کرده به دهنم بخدا درکت میکنم منم منتظرم معجزه بشه پولدار بش ...

ان شاءالله عزیزم.دهن منم سرویس شده سررررویس...

خسته له و کوفته شدم.

روانی شدم.کم آوردم.

مامان منم قبلا اینجوری بود تازمانی ک تلاش نکنی واستقلال کلامی وعملی به دست نیاری همین اش و همین کاسه ...

چیکار کنم ینی؟چطوری؟