2777
2789
دیگه دارم دیوانه میشم هر کاری میکنم به چشمش نمیاد فکر میکنه وظیفمه تازه تامن نزدیکش نرم نزدیکم نمیاد ...

شوهرم تویه عقدیکم ولی ازروزاوله زندگیه مشترک کامل  این مدلی بودبعلاوه ی بدبینی وبددلی وخساسته شدیدوتعصبی وبچه ننه گی .البته ریاکاری ودروغگویی وپیچوندنم چاشنیش کن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیج جا طرف منو نمیگیره حتی اگه حق با من باشه  کاملا تحت تاثیر مادرش وخواهرشه اگه یکی از دوستان وخانوادش را ببینه کلا منو ودخترمو فراموش میکنه من از خانوادم دورم انتظار دارم منو تو جمع قبول کنه ولی اون تا یه ادم میبینه بیخیال ما میشه اصلا توجه نمیکنه چی کار میکنیم مردیم زنده ایم توتختم خیلی سرده

دیگه دارم دیوانه میشم هر کاری میکنم به چشمش نمیاد فکر میکنه وظیفمه تازه تامن نزدیکش نرم نزدیکم نمیاد ...

حدوسطورعایت کن نه ازش دوری کن وسردی نه اویزون ودم دستی به خودت برس اخلاقت خوب باشه محبت کلامی ولی کم نه اینکه براش تکراری شه دوروزلباس معمولی وکمی پوشیده بپوش یه روز لباس لختی  ارایش کن توخونه وخودت روسرگرم کارایی کن که زیادنری طرفش سوره طلاق ومزمل به نیت محبت بیشتربخون غروبهاتوخونه اسفندوکندردودبده وباسیاست درجای مناسب خودش هردفعه کمی ازخواسته هاتوبش بگونه همشویه جا ازخونوادشم اصلاجلوش بدنگو

دیگه حالم ازش بهم میخوره بخدا دیگه نمیتونم ینی یاده رفتاراش تو جمع و خونه میوفتم روانی میشم ببین ینی ...

وای وای میفهممت البته شوهرتوجمعه خونوادش که کلاآدمم حسابم نمیکنه ولی پیشه عمه وزنمووزندایی و مشاوره های دادگاه نمیدونی چه نقشی میریزه.

خوشبحال اونایی که قسمتشون شده.انقدر احساس خرجش کردم و جواب نگرفتم که کلا ناامید شدم

خوب با کسی که بی احساسه باید بی احساس بود

خدایا پسرخوشگلمو همسر مهربونمو به تو سپردم خودت مواظبشون باش  ❤❤❤
واقعااا اینمدلی فیلم بازی کردن بیشتر عذابت میده فقط میخان یجورایی پیش دیگران ثابت کنن ک ما خوبیم ینی ...

دقیقامیخوان بگن ماخوبیم .حالاطرفه من برااثباته خوب بودنش کلی به دروغ بدگوییموپشته سرم براخونوادش میکردجوری که پدرش که خیلی دوسم داشت جواب سلامم نمیداددیگه.

قبل اینکه مهریه اجرا بزارم اره دیگه مامانش اومد از خونه بیرونم کرد دیگه خونه رو هم فروختن

تف به ذاتشون البته اگه ناراحت نمیشی این بگم .چندماه قبله مهریه اینکاروکردن؟