2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابدا

از همین امروز ۱۴۰۴/۷/۱۱میخوام امضام بشه دفتر خاطرات دختر کوچولوم ماهلین❤️امروز جمعه ساعت۵ صبح ومن کنار دخترکوچولوم که خوابه، دارم برنامه ریزی میکنم با رفیق قدیمیم چجوری عصر خوش بگذره بهمون، تنها رفیقم قلبم پایه ثابت خوشی هام👩‍❤️‍👩امروز۱۴۰۴/۷/۱۵ دارم می‌نویسم ،ماهلینم داره تلاش میکنه برای چهاردست و پارفتن، دیشب موقع شام‌خوردن براش میخوندم و دخترکوچولوم از ته دل با اون صدای قه قه ته گلوش میخندید و‌ذوق میکرد انگار تمام دنیا رو به من میدادن🤱 خدایاشکرت ❤️ این پاییز زیبا برام قشنگترین پاییزه 🍁امروز ۱۴۰۴/۸/۱داریم بادخترکوچولوم و همسرم برمیگردیم شهرمون،ساعت۳صبحه و دلتنگم برای خانوادم دوستام و خاطراتم،اما فقط یه عشق ماهلینم دارم برمیگردم🍁امروز۱۴آبان۱۴۰۴ ماهلین از دیروز دستشو میگیره به وسایل میخواد بلندشه و دائما باید مراقب باشم شیرینی زندگیم اینوبدون عاشقانه دوستت دارم

نه..

من به یه دلیلی که به این چیزاام مربوط میشه حالا نمیخوام هیچوقت ازدواج کنم

ولی کسی که حتی لمست نمیکنه بهت دست نمیزنه رو نمیشه تحمل کرد

علنا طرف دوست نداره

بدون عشق هم ازدواج کردن معنی نداره