2777
2789
هیج جا طرف منو نمیگیره حتی اگه حق با من باشه  کاملا تحت تاثیر مادرش وخواهرشه اگه یکی از دوستان ...

شایدعمدی نیست ومتوجه این رفتارخودش نیست اگه اسم خوانوادشوبیاری فکرمیکنه حسودی فقط بگودلم میخوادحواست بهم باشه توجه کنی درضمن میتونی قبل ازرفتن به مجلسی یادورهمی یه جوری دلبری کنی بابوسه ای چیزی حرفی که اونجاحواسش بهت باشه یاتوجمع بش پیامک بزنی همین الان یهویی دلم برابغلت تنگ شده یابگی خندیدی چقدرلبات قشنگ شدواین حرفامطمئن باش جواب میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه روز زن نه روز تولد ونه لباس ارایش حالیشه هیچ ذوقی نمی کنه با ۲۴ سال سن احساس پیری میکنم کلا ...

عزیزم راههای دیگه روامتحان کن ببین چه روشی روش تاثیرمیذاره ازمشاورای کلینیک نی نی سایتم مشاوره بگیر۱۰۰۱بارذکریاودوودبخون فوت کن به اب وغذاش وسعی کن به خودت برسی اهنگ شادبذارمشغول باش به کارای خونه وهنری که دوس داری نذارافسرده شی

من دیروز خونریزی کردم ولی شوهرم منورسوندخونه مامانم خودش رفت خونه مامانش گفت خواهربرادراش اونجام پیش توبشینم که چی سریع رفت خونه مامانش اینا دوساعت فاصلس اونابه شهردیگن الانم زنگ زدم به مامانش من بدحالم وفلان تازه شوهرم زنگ زدمن میخوام بیام گفتم نمیخواد گفت باشه ولی احتمال ۵۰درصدفردابیاد 

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
شوهرم سرد بی احساس بودعلاوه بردیگراذیتاش.کاریش نشدبکنم هرچی میرفتم دستشوبگیرم یاباهاش حرف بزنم خودم ...

چیکار کردی بعدش

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
تف به ذاتشون البته اگه ناراحت نمیشی این بگم .چندماه قبله مهریه اینکاروکردن؟

۸ ماه قبل اینکه مهریع اجرا بزارم من نمیدونستم اموالو زده به نام مادرش ولی این اخریا متوجه شدم چون دیگه شوهرم پیش من نمیموند میرفت پیش مادرش

تف به ذاتشون البته اگه ناراحت نمیشی این بگم .چندماه قبله مهریه اینکاروکردن؟

الان بعد تعطیلات میخواد ۳ سکه بهم بده ولی بهش میگم نمیخوام برو خونه بگیر بریم زندگی کنیم قبول نمیکنه میگه رو کل پرونده هات رصایت بده که رصایت بدم دیگه تمومه بهش میگم چه تصمینی میدی دوباره نیان منو از خونه بیرون کنن

من دیروز خونریزی کردم ولی شوهرم منورسوندخونه مامانم خودش رفت خونه مامانش گفت خواهربرادراش اونجام پیش ...

منم یبارانقدتونه مادرش کارکردم وبارسنگین بلندکردم مریض شدم بدجور مسمومم شده بودم دیگه بدتر اوردانداختم خونه مامانم رفت خونه مادرش بعدمیگفت تودروغ گفتی مریضی چون غذای مامانه من بوده میگی مریض شدم ودروغه همون لحظه ازفشارپایین روبه موت بودم

وای وای میفهممت البته شوهرتوجمعه خونوادش که کلاآدمم حسابم نمیکنه ولی پیشه عمه وزنمووزندایی و مشاوره ...

خدا لعنتشون کنه هیچ دردی بدتر از این نیس وقتی میفهمی شخصیت طرفت چیه و اون الکی بخاد پیش دیگران فیلم بازی کنه کصافت

دقیقامیخوان بگن ماخوبیم .حالاطرفه من برااثباته خوب بودنش کلی به دروغ بدگوییموپشته سرم براخونوادش میک ...

شوهر نفهم منم بعید نیس گفته باشه 

خداشاهده طوری رفتار میکنه همه مخصوصا خانوادش میگن فرشته اس توخونه مثه چی پاچه میگیره و گورشو گم میکنه میره تو اتاقش

تازگیا هرکاریم میکنیم بخانوادش میگه 

نمیدونه دشمن تراز خانوادش نیس

بخدا اگه خانوادم پشتم بودن یکلحظه بااین احمق سرنمیکردم حیف دارم جوونیمو میزارم برا این بدردنخور ک نه معرفت داره نه فهم