2777
2789

سلام خانوم ها 

من خودم فعلا بچه ندارم ولی دور اطرافم نگاه که میکنم همه بچه ها پیش پدر مادرشون میخوابن و این موضوع باعث سردی بین زن شوهر شده بنظرم و اینکه باعث شده خواهر زاده من از الان که پنج سالشه یه حس های جنسی پیدا کرده 😑😑

من بخاطر این مسائل دوست دارم بچه ام عادت بدم جدا از من بخدا به ولی هرچی فکر میکنم به راهکاری نمیتونم برسم که چیکار میشه کرد بچه نترس و وابسته نباشه تا بتونه جدا بخدا به حداقل از دوسالگی به بعد شما اگه تجربه ای دارید ممنون میشم بگید❤❤

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو یوتیوب ویدیوهایی در مورد زندگی ی زن و شوهر خارجی دیدم، اینا پسرشون نوزاد بود یعنی تازه به دنیا اومده بود، میذاشتن تو اتاق خودش بخوابه و هر وقت بیدار میشد، میرفتن به کارهاش میرسیدن.

خودپدرومادرباید بهش بگن اگه میترسه کاری کنن که ترسش بریزه حتی باجایزه دادن من خودم ازوقتی که 4یا5 سالم بودجدا می خوابیدم داداشمم وابسته بود بهش قول دادم هرشب براش داستان بگم الان دیگه ازمن جدانمیشه  

از همون اول جدا بخوابه حس های جنسی که گفتیدیعنی چه؟

خوب از همون اول که نوزاد مگه میشه تنها گذاشت

منظور از حس جنسی یعنی مثلا ببخشید ولی اونجای خصوصیش قرمز بزرگ میشه یا به ب.ا.س.ن و سینه زن ها نگاه میکنه میگه چه‌بزرگه یا اون‌روز داشته با‌دختر همسایه که همسن‌خودشه حرف های زشت‌میزده

من الان ک ۱۵ سالمه خوابم نمیبره میرم پیش بابام 😐😐😂😂 اگه بچتون مثل من بشه دیوونه میشید 😂😂

آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود؟ کجا رفت؟ چرا بود و چرا نیست!🎀
من تو یوتیوب ویدیوهایی در مورد زندگی ی زن و شوهر خارجی دیدم، اینا پسرشون نوزاد بود یعنی تازه به دنیا ...

اخه‌نوزاد یهو میترسم خفه‌بشه😥

من از ۶ ماهگی جداش کردم گذاشتم توی تخت خودش توی ااتاق خودش باید زودتر جدا کنی جاشو 

خوب اون وقت استرس نمیگرفتی خدای نکرده چیزیش بشه من میترسم اگه پیشم نخوابه یهو چیزیش بشه مثلا دور از جون خفه بشه یا نصفه شب بیدار بشه ببینه تنها است بترسه دهنش کج‌بشه😥

من ک پسرم سه سال هشت ماهشه نمیدونم چکارکنم راضی بشه تواتاقش بخوابه اصلا قبول نمیکنه تنهای بره تواتاق ...

مشکل منم اینه 😥

من الان ک ۱۵ سالمه خوابم نمیبره میرم پیش بابام 😐😐😂😂 اگه بچتون مثل من بشه دیوونه میشید 😂😂

وای بیچاره مامان بابات😕😂

اخه‌نوزاد یهو میترسم خفه‌بشه😥

خفه بشه؟ وا برا چی؟ پس اونا که میذارن تنها بخوابه چیکار میکنن؟ من دیدم اینا بچه رو خوب میپیچن و میذارن تو تخت، ی چیزی تو مایه های قنداق ما، که به خودش هم ضربه نزنه و چیزی نشه.