2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست که....؟

250 بازدید | 22 پست

سلام اینجا کسی هست که قبل ازدواجش چاق بوده باشه یا مثلاً مشکلی در ظاهرش داشته باشه مثلا ترک پوست زیاد و......

بعد ازدواج به مشکل برنخوردین؟ 

کلا میخوام بدونم زمان ازدواج اندامتون چطور بود؟؟ اگه آدم اندامش خیلی خوب نباشه و نشه کاریش کرد چی؟

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

اینجور چیزا اونقدر اهمیت نداره

حالا شاید اول یکم تو ذوق بزنه ولی چیزی که مهمتر از همه ایناست اخلاقه که اگه درست نباشه بعدا به سختی میشه تغییرش داد یا حتی هرگز

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کشانه رانم تیرس واژنمم همینطور نمیدونم چیکارکنم سفید شه

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

من لاغر شدم ورزش هم میکنم ولی خب اندامم زیاد قشنگ نیست ...کلی هم ترک پوست دارم که البته خیلی تابلو نیستن

موقعیت عمل هم ندارم

من ترك پوستي دارم واي مشكل نميدونم اينو خيليم راضي ام دوست شدم بعد نامزد كردم بدنم و ديده اونم مش ...

زیاد دارید؟؟ حس بدی به خودم پیدا کردم یه مدته البته بر باعث و بانیش.....

ولی نمی‌دونم چرا نمیتونم ازدواج کنم..مشکل دیگه ای هم ندارم

من خیلی.تپل بودم .بعداز ازدواج همسرم چند بار تذکر داد .حدودا یه سال بعدش خیلی وزن کم کردم .الانم تا یه چیزی میشه میگه مواظب وزنت باش دیگه بالا نره .خیلی بهم برمیخوره .واقعا مهربونه ولی ابن حرفش بدجوری رو مخمه .

من خیلی.تپل بودم .بعداز ازدواج همسرم چند بار تذکر داد .حدودا یه سال بعدش خیلی وزن کم کردم .الانم تا ...

من وزن کم کردم ولی خب شکم و سینه شل و ....با ورزش بهتر شده ولی مثل اولش نیست خب

میترسم نامزد کنم و چیزی بگه یا ایراد بگیره خیییلی بدم میاد خیلی 

ترک پوستی چیه؟؟؟ینی پوستتون باز شده؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

ترک پوستی دارم تا حالا که درباره ش چیزی نگفته .میشناسمش اگه چیزی باب میلش نباشه سریع میگه .خودمم دوسه بار گفتم برم درمانش کنم گفته مشکلی ندارم احتیاجی نیست خودتتو اذیت کنی.اگه خودت دوست داری برو 

زیاد دارید؟؟ حس بدی به خودم پیدا کردم یه مدته البته بر باعث و بانیش..... ولی نمی‌دونم چرا نمیتونم ا ...

زياد كه اره ديگه دارم  تا حدي

ولي  واقعا انقد اهميت نداره زياد توجه نكن بهشون همه دارن يه چيز طبيعيه 

ترک پوستی دارم تا حالا که درباره ش چیزی نگفته .میشناسمش اگه چیزی باب میلش نباشه سریع میگه .خودمم دوس ...

چه خوب خوشبخت باشید عزیزم

به قدری این وضعیت رو مخمه که دام میخواد بمیرم راحت شم

خانوادم هم نمیرارن مجرد بمونم