من وزن کم کردم ولی خب شکم و سینه شل و ....با ورزش بهتر شده ولی مثل اولش نیست خب میترسم نامزد کنم و ...
نه عزیزم مردا انقدر که فکر میکنیم ریزبین نیستن . چیزای دیگه ای هست که تو رابطه براشون خیلی مهمتره که اگه اونا نباشن ملکه زیبایی هم باشی بازم فایده ای نداره .فقط باید تا به حدی باب میلشون باشین نه اینکه کاملا بی نقص باشین.
شکم و سینه رو ولی به نظرم با ورزش مخصوصا وزنه میتونی بازم صفت کنی و اگه اینکارو بکنی به نظرم بهتره .ترک پوستی ولی به نظرم چندان مهم نیست باز اگه اعتماد به نفستو پایین میاره برو دکتر پوست .فکر کنم با لیزر درست بشه
وای منم سه تا اونطوری کم رنگ رو رون پام دارم،اصلن واسم مهم نبود،ینی مشکل پیش میاد بعدن؟؟
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️