2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظرم اینه که مرد تو این شرایط تباید حق زن و بچشو ضایع کنه اما با مشورت همسرش باید به مادرش نیکی کنه.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
من در شرایط ایشون بودم پشتیبان همسرم هم بودم در این کار و برکتش هم دیدم .

واقعا میگی ؟؟ میشه بگی چیکار میکردی اگه دوست داری شماهم تعریف کن لطفا. و اینکه بگو ناراحت نمیشدی ؟ چجوری به خودت آرامش میدادی 

واقعا میگی ؟؟ میشه بگی چیکار میکردی اگه دوست داری شماهم تعریف کن لطفا. و اینکه بگو ناراحت نمیشدی ؟ چ ...

نه اصلا ناراحت نمیشم . چون واقعا به دعای خیر پدر و مادر اعتقاد دارم و این که چون خودم مادر ندارم میدونم چه نعمتی هستن . حتی همون که بد اخلاق یا مریضه بازم برکته . اگر نباشه انگار پشت ادم خالیه . 

خیلی پیش اومده ما باهاشون همسایه ایم بارها بوده که بیمار بودن ما بودیم دیگران نه .  انقدر که به ما مانوس هستن به بقیه بچه ها نیستن . سعی میکنن کمک کنن ولی بلد نیستن چه جوری رفتار کنن . برکت دعاهاشون و گره هایی که می بینم از زندگیمون برداشته میشه رو هم کاملا حس میکنم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه اصلا ناراحت نمیشم . چون واقعا به دعای خیر پدر و مادر اعتقاد دارم و این که چون خودم مادر ندارم مید ...

خداروشکر عزیزم اره حق با شماست . راستش من چون اصلا ازشون خوبی نمی‌بینم همیشه دلمو شکستن و سو استفاده میکنن یکم خستم چون شوهر من صبح تا شب سرکاره نیس دلتنگش میشم. به هرحال مرسی آروم شدم با حرفات 

خداروشکر عزیزم اره حق با شماست . راستش من چون اصلا ازشون خوبی نمی‌بینم همیشه دلمو شکستن و سو استفاده ...

حق داری اینجوری خیلی سخته . ولی یه چیزایی رو باید با خدا معامله کنی این دنیا قدرت جواب دادن بعضی چیزا رو نداره چه خوبی چه بدی . به خدا بگو به خاطر تو تحمل میکنم تو قلبمو اروم کن . از طرفی درکی که در این مورد داری رو با همسرت با محبت در میان بذار . مثلا اگر میره کمکی میکنه بگو منم باهات موافقم احترام پدر و مادرت واجبه . با حرف نرمش کن تا تعادل بین ارتباط با والدینش و شما برقرار کنه . البته انصافو رعایت کن اگر واقعا بهش نیاز دارن و شرایط خاصی دارن همسرتو  تحت فشار قرار نده به عکس باهاش همراه باش بگو میدونم که اونا بیشتر بهت نیاز دارن من درک میکنم اشکال نداره . در کل با حرف نرمش کن تا قدر کارتو بدونه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚