2777
2789
الان رفتم سایتشو زدم علائممو گفتم نوشت باید مراجعه کتین تنگ نفسو گلودرد

برید؟ نگران نباشید عزیزم، اولا که مطمئن نیستید مبتلا شده باشید، دوما. بحمدالله اینقدر درمان شدن، شما هم اگر خدایی نکرده گرفتار شدید با رعایت و مصرف یه سری داروها خوب میشید ان شاء الله! فقط استرس نداشته باشید که کاهش دهنده سیستم ایمنی بدن هستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برید؟ نگران نباشید عزیزم، اولا که مطمئن نیستید مبتلا شده باشید، دوما. بحمدالله اینقدر درمان شدن، شما ...

ایشالا مرسیکه آرومم کردی از بیمارستان اومدم بهتون خبرمیدم توروخدا واسم دعاکن

مرسی قربونت برم اسکن ریه انجام دادم سالمم خداروشکر ازهمتون ممنونم

سلام خدا رو شکر که مشکلی نداشتید میشه بگی کجا رفتی برای عکس ریه؟مطب رفتی یا رفتی بیمارستان؟اسم بیمارستانم اگه بگی که ممنون میشم..الان تنگی نفست چطوره بهتر شدی؟

سلام خدا رو شکر که مشکلی نداشتید میشه بگی کجا رفتی برای عکس ریه؟مطب رفتی یا رفتی بیمارستان؟اسم بیمار ...

عزیزم رفتم بیمارستان خصوصی ابن سینا چون خیلی تمیزه،هزینشم ۳۰۰دراومد،تنگ نفسم خوب شد دارو و جوشونده خوردم،علائمتو دقیق بگو عزیزم؟

عزیزم رفتم بیمارستان خصوصی ابن سینا چون خیلی تمیزه،هزینشم ۳۰۰دراومد،تنگ نفسم خوب شد دارو و جوشونده خ ...

ممنونم عزیزم..راستش من دیشب احساس کردم نفس عمیق که میکشم ریه هام سنگینه شب با روغن مالیدم و حوله داغ گذاشتم خوابیدم امروز خوب بودم امشب دوباره احساس کردم یکم سنگینه ولی نه به شدت دیشب...دیگه فعلا علایم دیگه ای ندارم..ولی خیلی میترسم..دارو چی بهت دادن و اینکه اونجا تو بیمارستان دکتر برات دارو نوشت؟

ممنونم عزیزم..راستش من دیشب احساس کردم نفس عمیق که میکشم ریه هام سنگینه شب با روغن مالیدم و حوله داغ ...

خوب خداروشکر،چرخشکن،کلداکس،با ی شربت گلو درد،عزیزم جوشونده سرماخوردگی از عطاری بگیر بخور،حتما روتارین بگیر بخور عنبرنسا دود کن سری خوب میشی