2777
2789

من هفته ی۹ بارداریم تو این اوضاع دکتر هم نیس

یهو چن ساعتی میشه درد سینم قطع شده اسهال هم شدم از صب اما عصر حالت تهوع داشتم سینمم درد میکرد

هپارین۶۰۰۰میزنم هر روز و اسپرین هم میخورم

خیلی نگرانم توروخدا یکی جواب بده دردش قطع شده خیلی بده؟

من یک مامان هپارینی‌ام

نمیدونم دلیل مصرف داروهات چیه 

اما من کلا سینه درد نشدم 

فک‌نمیکنم‌تو این هفته ها علایم اینقدر مهم باشن چون گاهی میان و میرن دیگه 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مشکلی داری اینارو استفاده میکنی و اینکه درد سینه هر لحظه نیست که میگیره ول میکنه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

ان شالله صبح با حالت تهوع بیدار بشی، استرستو کنترل کن برای بچه ضرر داره

بعد قرار نیست دم به دقیقه حالت تهوع داشته باشی که، یه چند ساعت بهت مهلت میده بااااز داستان از نو

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

چه مشکلی داری اینارو استفاده میکنی و اینکه درد سینه هر لحظه نیست که میگیره ول میکنه 

مشکل انعقاد دارم واسه همین هر روز ی امپول هپارین با دوز ۶۰۰۰میزنم خودم که همه جامم کبود شده خیلی بدبختی دیدم نمیخوام از دستش بدم نگرانم

من یک مامان هپارینی‌ام
نه نترس منم انوکسا و اسپرین میخورم درد سینه که طبیعی همیشگی نیست موز و کته با ماست بخور تا خوب بشی

اخه قبلا همیشگی بود الان قطع شده میگن یهو قطع شه خطرناکه اینقد ناراحتم که گریه میکنم

من یک مامان هپارینی‌ام
مشکل انعقاد دارم واسه همین هر روز ی امپول هپارین با دوز ۶۰۰۰میزنم خودم که همه جامم کبود شده خیلی بدب ...

قبلا سقط داشتی درسته ؟ اون کبودی کم کم میره دکتر گفته تا کی باید استفاده کنی ؟ واینکه لکه و خونریزی و  درد داری ؟

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
مشکل انعقاد دارم واسه همین هر روز ی امپول هپارین با دوز ۶۰۰۰میزنم خودم که همه جامم کبود شده خیلی بدب ...

من  ۲تا انوکسا۶۰۰۰میزنم تو شکمم میزنم جاشم بندرت کبود میشه،کجامیزنی تو؟

خدایا حکمتت رو شکر🙏
جدی میگی

اره منم تو هفته ی 9 ام علائمم قطع شد حتی سونوام رفتم مشکلی نبود .

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫