2777
2789
عنوان

امشب با خواهر شوهرم....

4668 بازدید | 70 پست

امشب خونه مادر شوهرم دعوت بودیم همه دخترا پسر... بعد با خواهر شوهر کوچیکم قهرم نزدیک یکو نیم سالی میشه.. گفتم امشب با خواهر شوهرم حرف بزنم عیدو تبریک بگم..رفتم همشون نشسته بودن با همشون احوال پرسی کردم ولی اون اصلا بهم نگا نکرد به مادر شوهرم نگا کردم ابرو تکون دادم که ینی میخام باهاش احوال پرسی کنم. مامانش بهش گف دخترش گف مامان ول کن دیگه😐چنبار تکرار کرد گف برو دست بده سال جدید هی گف مامان ميگم ول کن دیگه ناراحت میشم میرم ها😶😶😐😐😐.. عید پارسال مادرشوهرم گف تو روتو اونور کردی باهاش روبوسی نکردی. امسال گفتم بزا جلوی مادر شوهرم انجام بدم تا ببینه نگه مقصر منم.. حالا فردا که برم خونشون بهش میگم بیا اینم از دخترت. حالا مقصر کیه... حالا جالب اینجاس ک شوهرشم باهام حرف نمیزنه. با دامادهای دیگشون احوال پرسی کردم اون الکی خودشو به چیزی سرگرم کرده.. اصلا من با اون چیزی نگفتم... مردمم شوهر دارن مام داریم... شوهرش چقد با زنشه.. ینی اگه اون بحرفه میحرفه نحرفه نمیحرفه. 

مادر شوهرم زرنگه گرف پسرشو بادخترش آشتی داد ولی با من نه.. نمیخاد خواهر برادرا قهر باشن.. هر چی به شوهرم میگم اونکه با من نمیحرفه تو هم نباید حرف بزنی.. تا بفهمن.. ولی انگار نه انگار😐😐😐خیلی اعصابم خورد میشه اینجوری.. دوس دارم با هم باشیم. اگه قهر باشیم پسرمم نبرن خونشون شوهرم باهاشون حرف نمیزنه ولی اگه با من تنها قهر باشن پسرم بره. شوهرم میره خونشون بهشم گفتم از این کارت ناراحتم. من واست مهم نیسم اگه باشم همچی کاری نمیکنی. 

از این شوهرا که زنشون میگن بمیر میمیرن خیلی جالبه واسم...ما دور و اطرافمون نداریم 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بدسرچی یک سال و نیمه قهرین

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
از این شوهرا که زنشون میگن بمیر میمیرن خیلی جالبه واسم...ما دور و اطرافمون نداریم 

ما داریم، خواهر شوهرم جلوی شوهرش فحش ناموسی میده به خواهراش اونم هیچی نمیگه

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم

عروس ما به داداشم با اشاره فرمان میده چیکار کنه ..با کی خوب حرف بزنه با کی بی محلی کنه یه پدیده ناشناخته هرچی اراده کنه فراهم میشه 😐

خواهرشوهر منم با شوهرم یک سالونیم قبل دعوا کرده ولی از همون موقع با منم حرف نمیزنه ..

خداروشکرررررررر😁😁😁

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
ما داریم، خواهر شوهرم جلوی شوهرش فحش ناموسی میده به خواهراش اونم هیچی نمیگه

دیگه در اون حدم خوب نیست 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹