2777
2789
عنوان

امشب با خواهر شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 4682 بازدید | 70 پست
بخدا شوخی نمیگیریم. باور میکنی من همش خونه خودم بودم اصلا زیاد بالا نمی‌رفتم. بقول شما این همه تلویز ...

تورو خدا رعایت کنبن کادر درمان دارن میمیرن ب خاطر مردم

تورو خدا دیگ فردا جایی نرین

ب خانواده شوهرنم تذکر بدین

بگین پرستارا و دکترا بخاطر مزدم د ارن جون میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا رعایت کنبن کادر درمان دارن میمیرن ب خاطر مردم تورو خدا دیگ فردا جایی نرین ب خانواده شوهرن ...

نه بابا فردا کجا میخام برم. خونه هستیم ما.. دیگه مادر شوهره همه رو گفته بیان. 

نه عشقم اتفاقا من نه بدگویی ازشون میکنم نه زیادی عشق به شوهرم میدم ولی اگه بدی از کسی ببینم تو هم می ...

خوب وقتی تو همی شوهرت میپرسه چیشده؟

چی جوابشو میدب؟نمیگی خواهرت اینطوری کرد مامانت اونطوری کرد؟

اینم که بدگویی میشه.

نمیشه که چیزی نگی خوب

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
دو هفته دیگه معلوم میشه این مهمون بازیا چه بلایی به سرمون آوردن اونموقع ببینم باز واسه اینکه خواهرشو ...

نگوووووووووو😭😭😭😭😭😭خدا نکنه.. بخدا من خونمم چرا نمیفهمین.. نمیرم جای ای خداااااااااا