2777
2789
عنوان

امشب با خواهر شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 4682 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم بگم که با این وضعیت چرا مهمونی شلوغ میگیرین که وسطاش فهمیدم تازه اصرار هم دارین به هم دست بدین و روبوسی هم بکنین. تو کدوم سیاره این که اخبار بهتون نرسیده؟ آدرس بدین ما هم بیاییم اقلا

فک کنم اونج ات خال داره😅😅😂😂😁😁

نه عشقم اتفاقا من نه بدگویی ازشون میکنم نه زیادی عشق به شوهرم میدم ولی اگه بدی از کسی ببینم تو هم میرم و سحر سابق نیستم از قضا خواهر و مادرشوهرم و همینطور پدر و برادرش 😅 با رفتارشون باعث شدن شوهرم روی اونا حساس بشه و خودش تحلیل کنه و مقایسه کنه واسه همین وقتی می بینه خواهرش با من بد رفتار میکنه یا بی احترامی میکنه باهاش حرف نمی زنه یا اون احترامی که باید به مادرش نمیزاره البته نمی گم بی احترامی میکنه ها ولی مثل قبل نیست باهاشون 

حرفم اینه لازم نبست عروس کاری بکنه فامیل شوهر اگه واقعا بد باشن با عروس و اون بی تقصیر باشه خدا اون بالا بیکار ننشسته بسپار دست خودش فقط کافیه که اونا مقصر باشن نه تو

ماها یکماهه از خونه جم نخوردیم  خونواده هامون رو ندیدیم که زنجیره کرونا قطع شه بعد شماها پامی ...

منم به هیچ عنوان حلال نمی کنم . مامانم دو دقیقه با ما فاصله داره ولی یک ماهه نرفتم چوت همونطور که من دلم برای خانواده ام تنگ شده کادر درمان هم ادمن دل دارن خانواده دارن.

حیف اون بدبختها که جونشون رو کف دست گرفتن به خاطر کیا

چ بدسرچی یک سال و نیمه قهرین

هیچی یه چیز الکی تو تل باهم شوخی میکردیم اون حرفامو جدی میگیره. با این من قبلا شوخی میکردم حرفامم منظور دار نبوده ولی اون.... کلا تیکه دار جوابمو میداد این شد که بحثمون بشه

از این شوهرا که زنشون میگن بمیر میمیرن خیلی جالبه واسم...ما دور و اطرافمون نداریم 

نه بابا اونجوری هم نیس. خواهر شوهرم تو تلگرام بدون اجازه شوهرش نمیره باید اون کنارش باشه اون میره تل.. یا تنهای به هیچ وجه نمیزاره بره.. با دوستام کلا قطع رابطس.. 

خواهر شوهرت خانم خوبيه ميدونه الان كرونا هست و نبايد پاشه با تو روبوسي كنه 

بابا ما که نمیگیم روبوسی هم احوال پرسی.. آره خیلی خوبه از اون کینه هاشه

تو.این کرونا چطور با هم روبوسی میکنین کی میخواین بفهمین؟؟؟ ما عروسامون و دامادمون نیومدن اولین سال ب ...

بابا رو بوسی نکردیممممممم. باید اول تاپیک میگفتم که همه چی رو رعایت کردیم

ماها یکماهه از خونه جم نخوردیم  خونواده هامون رو ندیدیم که زنجیره کرونا قطع شه بعد شماها پامی ...

وااااا عزیزم این چه حرفیه من الان خونه مامانم نمیرم خونم نشستم. مادر شوهرم طبقه بالای خونمونه.. چکا کنم وقتی اون میاد غذا درست میکنه همو رو میگه بیاین. اون باید بفهمه