2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم مامان بشم

228 بازدید | 28 پست

دوست دارم مامان سه تا دختر بچه باشم

صبح ها ساعت ۵ بیدار بشم، براشون صبحانه آماده کنم،

تغذیه های مدرسه رو تو کیف شون بزارم،

بعد بیدارشون کنم، موهاشون رو ببافم

یونیفرم مدرسه شون رو بپوشونم

بعد خودم با ماشین برسونمشون مدرسه 

تو درس های مدرسه کمک کنم بهشون

ببرمشون پارک بازی کنن

خلاصه دوست داشتم تو سن ۲۲ سالگی، اولین دخترم رو به دنیا بیارم ولی نشد دیگه 

هنوز ازدواج هم نکردم‌‌

بی آب و تاب و توان،

وایی منم دلم میخواد ازدواج کنم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم ازدواج نمی خواد ولی بچههه مخصوصاا دختر وای

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

البته راستش من بیشتر دوست دارم یک مادر مجرد باشم.

برعکس من

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
بچه دار شدن خوبه ولی دردسر کارای تکراری واست نمیزاره اون لذت بچه داری رو ببری فقط از صبح تا شب بشور ...

درسراشم شیرینه مگه نه

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

عزیزممممممم ☺️الان از زندگیت لذت ببر مامان هم میشی ازدواج یعنی قبول مسولیت. من الان یه پسر هفت ساله یه دختر سه ساله دارم هر روز هم پنج صبح بیدار میشم غذا درست میکنم پسرمو راهی مدرسه میکنم دخترم میگه دادا بای بای ... تا شب فقط سر پا هستم خسته میشم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
انشاالله به زودی ازدواج کنید.اما خب چرا هر سه تا دختر.پسر که دیر رشده و شیرین تر.

دیر رشد چیه دیگه

انشاالله به زودی ازدواج کنید.اما خب چرا هر سه تا دختر.پسر که دیر رشده و شیرین تر.

دقیقا چیه پسر شیرین تره ؟ 

بچه بچه است دیگه هیچ جنسیتی هم شیرین و شوری و ترشی و تلخی بیشتری نسبت به دیگری نداره 

غذاعه‌ مگه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من چون خودم یک دخترم، فکر می‌کنم درک بهتری از جنس دختر دارم و روحیه ام با دنیای دخترها خیلی سازگار تره.

بی آب و تاب و توان،