2777
2789

الان تو تاپیک بغلی گفتن ازصب چیکار میکردین 

یکی از کاربرا گف ک عید دیدنی رفتیم کلی عید گرفتم خییلی خوش گذشت😐

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو تاپیک بغلی گفتن ازصب چیکار میکردین  یکی از کاربرا گف ک عید دیدنی رفتیم کلی عید گرفتم خ ...

این👇 دیگه اسمشو نگفتم بیاد جنجال به پا کنه 

(عید دیدنی رفتیم‌و تفریح خیلی خوش گذشت

کلی هم عیدی گیرم‌اومد)

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
همه همکارهاش مثبت شدن😭😭پیش حریرچیه خودش 

وووووای خدا خودش حفظشون کنه

همه خیلی ....  

قرار نیست که یه عده آدم ....برن بیماری رو پخش کنن ما هم مثل اونا باشیم ؟

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
نه عزیزم منظورم خونواده خودم بود. اونا الان خونه بابام جمعن. 

ما هم امروز تمام داییام و مامان اینا داداشم اینا خونه پدربزرگم جمع بودن فقط ما نرفتیم. تصویری زنگ زدیم صحبت کردیم. بعد دیدم پسر7 ساله م نیست رفته بود زیر بالش داشت زار زار گریه میکرو. خودمم بغضم ترکید کلی گریه کردم

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.

خدا به همه عقل بده

امروز یچیزی شنیدم کهیر زدم

یکی از اشناها گفت تو ورودی شهر تا بحال ۱۳۰ نفر از مسافرا رو مستقیم بردن بیمارستان بستری کردن، خیلی دوس دارم بدونم چی تو ذهنشون بوده که با حال بد پا شدن اومدن سفر، 

فک کن انقد حالشون بد بوده که بستری شدن

واقعا برام جای سواله😮😶😑

ما هم خونه بودیم عزیزم

ولی متاسفانه مامان من اصلا درک نداره مدام تو بازار برای خودش می ره 

امروز هم رفته بود عید دیدنی مادر بزرگم 

هر چقدر بگی نرو متوجه نمی شه 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
چی نشون داد؟

پرستارارو...مریضارو 

بغض یه پرستاراشکست گفت بخداعیدامسالوخونه نبودم بادلتنگی گذروندم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

بچه ها خوب نمیتونید خانواده هاتون رو توجیه کنید؟ 

من تو دور و برم هیچ کس هیچ جا نرفته. نه دوستام ، نه فامیلا. اگه شما کسی رو میشناسین که میرن ، باهاشون صحبت کنید، ثواب داره به خدا. التماسشون کنید. 

من روز اول با گریه پدرشوهرم رو نگه داشتم خونه. ولی الان ازم ممنونه. هر چند که یه ماهه ندیدمشون، فقط تلفنی. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین