2777
2789
به کادر درمان و داداشه من بد بخت رحم کنید از خونه نرید بیرون😣😣😭😭

مردم اصلا رعایت نمیکنن. الان همه خونه بابام جمع شدن. سمت شوهرمم خونه پدر  شوهرم. من و شوهرم تنها نشستیم خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ما هم یک ماهه خونه ایم. به خدا بابام و داداشم که دلم براشون میره یا بچه خواهرم که تازه به دنیا اومده رو یک ماهه ندیدم. اقواممون هم واقعا همه خونه نشینن. خودتو ناراحت نکن عزیزم،وضعیت اکثرمون همینه. حتی بچه هلی عموم و خواهرشوهرم که تهرانن نیومدن شیراز پیش خانوادشون امسال.

چشمممم خدا کمکشون کنه  شاید باورتون نشه یه روز انقد واسه دکتر و پرستارا گریه کردم خسته شدن دیگ ...

دکتر نیست وزارت بهداشتیه از ۷ صبح تا ۱۲ شب حتی جمعه و عید سر کاره؛ چشمهاش کاسه خون؛ شغلشم مهمه بنده خدا

پسرم ❤❤😍😍😘😘

الان تو یه تاپیکی یکی نوشته بود اینایی که میرن سفر کرونا بگیرن یه همچین چیزی، منم نوشتم آره و همون تو سفر کارشون ساخته بشه

حالا یه نفر اومده نوشته به من که چقدر سنگدلین!!!! فکر کنم از مسافرهای گمنام بوده

من سنگدلم یا اون احمقی که میره ددر

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
فکر کنم تا شهریور تو خونه ایم😣😣

بیشتر نشه 😔😔

مردم اصلا رعایت نمیکنن. الان همه خونه بابام جمع شدن. سمت شوهرمم خونه پدر  شوهرم. من و شوهرم تنه ...

ما هم خونه پدرشوهرم ۳۵ نفر آدمن😣😣روندش تا تابستون میشه اخرم ۴ میلیون میمیرن

پسرم ❤❤😍😍😘😘
مردم اصلا رعایت نمیکنن. الان همه خونه بابام جمع شدن. سمت شوهرمم خونه پدر  شوهرم. من و شوهرم تنه ...

آفرین به شما دو تا 👏👏👏👏...باهوش میبینم ذوق میکنم 😂

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
دکتر نیست وزارت بهداشتیه از ۷ صبح تا ۱۲ شب حتی جمعه و عید سر کاره؛ چشمهاش کاسه خون؛ شغلشم مهمه بنده ...

بنده خدا بازم یه جورایی سر کار دارن با این بیماری

الان تو یه تاپیکی یکی نوشته بود اینایی که میرن سفر کرونا بگیرن یه همچین چیزی، منم نوشتم آره و همون ت ...

دقیقا ارکی که میره مسافرت و رعایت نمیکنه انشالا بگیره که بیشعورا کم بشن