2777
2789

من باردارم سونوگرافی انومالی داشتم نرفتم😭وجدان اینا کجاس؟حتی جنسیت بچمو نفهمیدم نشستم تو خونه 

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

یه سگ اوووووش بگی میفهمه یه سری همونم نمیفهمن 😒😒😒😒😒

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه الانم بگیم الهی اونی که رفت مسافرت ....برگردی.یا الهی که رفتی بری ..... همه میریزن سر آدم چرا ...

نه این نفرین حقشونه خدایی

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

بابام مجبور بود بره اگ نمیرفت از کار اخراج میشد 

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃
ما  خودمون و  همه فک و فامیلمونم  تو خونه هامون نشستیم شما اطرافیانتون رفتن؟؟

فکرکنم فقط خودمم که توخونه نشستم 😟

اینایی که هی تند تند لایک میکنن و رد میشن رو باید یهو مث معلما گچ پرت کنی طرفشون و بگی: الان من چی گفتم ؟😂😂

حالا  اینقد حرص نخورید

اونا که مسافرتن حرفای ما رو نمیشنون

پس ما هم سر خودمونو درد نیاریم والا✌✌

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
نه این نفرین حقشونه خدایی

من گفتم چند روز پیش یه کاربر تا الانش داشت بهم توهین میکرد.دیگه نمی خوام بگم کیه.

میگفت لطفا از بیوت گیلانو بردار .گیلانیا اینقدر بی فرهنگ نیستن..

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
منم لثه ام عفونت کرده یه هفته اس درد دارم ولی میترسم برم..همش مسکن

بخدا اینایی ک میرن مسافرت و طولانی میکنن این ویروسو مدیونن به ماهایی ک تو خونه ایم و کارا واجبمونو عقب میندازیم