دیگه چجوری بگن جون بقیه رو ب خطر نندازین. اون پرستاره بیچاره چه گناهی کرده ک بخاطر مراقبت از شما بمیره😔اگه الان چاقو میدادن میگفتن صدنفرو بکش میکشتن؟والا ب خداقسم اینم همونه فقط چاقو دستشون نیست
من باردارم سونوگرافی انومالی داشتم نرفتم😭وجدان اینا کجاس؟حتی جنسیت بچمو نفهمیدم نشستم تو خونه
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
یه سگ اوووووش بگی میفهمه یه سری همونم نمیفهمن 😒😒😒😒😒
؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم،ای صاحب عرش بزرگ.
اگه الانم بگیم الهی اونی که رفت مسافرت ....برگردی.یا الهی که رفتی بری ..... همه میریزن سر آدم چرا ...
نه این نفرین حقشونه خدایی
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
منم لثه ام عفونت کرده یه هفته اس درد دارم ولی میترسم برم..همش مسکن
بخدا اینایی ک میرن مسافرت و طولانی میکنن این ویروسو مدیونن به ماهایی ک تو خونه ایم و کارا واجبمونو عقب میندازیم