2777
2789
ای کاش همه رعایت کنن ، اگه همه تو خونه بشینن  همه دو هفته دیگه میتونیم از  قشنگی بهار است ...

همین که احتمال میدم تا اول تابستون همینه زندگیمون اذیتم میکنه بخدا.

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشته بود ۴۰ درصد مردم سفر نرن

فروردین کرونا تمومه

توروخدا بذارید تموم شه

ما باردارا چه گناهی کردیم دکتر معمولی نمیتونیم بریم

یه پیاده روی 

۱ ماهه تو خونم . رگ‌سیاتیکم گرفته .

مگه چقدر میشه تو خونه ۶۰ متری راه رفت

۱۰ مترش که دستشویی و حموم ‌و اشپزخونه....

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

دقیقا اینا که رفتن مسافرت باید جاده ها ی تانک میذاشتن تا ماشین نزدیک میبد میزدنشون من خودم یکی از دوستام از تهران اومده هم استوری گذاشتم هم تو گروه بهش پریدم من اصلا کاری با کار کسی ندارم اصلا دخالت نمیکنم اما این یک مورد اصلانتونستم کوتاه بیام چون فقط خودشون نیستن مسئول مرگ خیلیا  این همه کادر درمان فوت کرده به خاطر بی شعوری همینا تازه تصمیم گرفتم باهاش کم کم قطع ارتباطم کنم چون افراد بیشعور جاهای دیگه به ادم اسیب میزنن

دقیقا اینا که رفتن مسافرت باید جاده ها ی تانک میذاشتن تا ماشین نزدیک میبد میزدنشون من خودم یکی از دو ...

میدونی میگن خب تو کشتی زیر پای خودمو سوراخ میکنم

نمیدونن همه غرق میشیم.

حکایت همونا که سال قبل کمپین نه به خرید میزدیم کشور نجات بدیم

ولی نمیشد همکاری نمیکردن

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
انشالله خدا بخاطر اینهمه ادم که دارن رعایت میکنن کمکمون میکنه عزیزم

انشالله.کمکمون کنه که کم نیاریم در مقابل بیشعوری دسته دوم

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
میدونی میگن خب تو کشتی زیر پای خودمو سوراخ میکنم نمیدونن همه غرق میشیم. حکایت همونا که سال ق ...

کلا یه سریا اصرار دارن متفاوت باشن و ساز مخالف بزنن.حتی اگه متفاوت بودنشون بیشعوری لازم داشته باشه