دیگه چجوری بگن جون بقیه رو ب خطر نندازین. اون پرستاره بیچاره چه گناهی کرده ک بخاطر مراقبت از شما بمیره😔اگه الان چاقو میدادن میگفتن صدنفرو بکش میکشتن؟والا ب خداقسم اینم همونه فقط چاقو دستشون نیست
من گفتم چند روز پیش یه کاربر تا الانش داشت بهم توهین میکرد.دیگه نمی خوام بگم کیه. میگفت لطفا از بیو ...
احتمالا خودش تو سفر بوده جزو همون احمقا چ ربطی به فرهنگ داره دارن جون ما و عزیزامونو به خطر میندازن نکنه باید قربون صدقشون بشیم عوضیای نفهمو
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
آخه یه عده همینجا موافقن میخوان برن مسافرت.کافیه یه نفرین کنی زود خودشونو نشون میدن. ..بهشون برمیخور ...
یه عده بیشعور هم هستن که میگن چرا مردم رو میترسونید همش دروغه و من به کرونا اعتقادی ندارم.انقدر دلم میخواد همین دسته دقیقا جزو متوفاهای کرونا بشن تا همونجوری نفهم از دنیا برن.یه بیشعور کمتر زندگی بهتر
ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
منکه از ۲۰بهمن بیرون نرفتم ..فک کن یکماهه کارت بانکیم مسدوده ...کلی بهش احتیاج دارم ولی میترسم برم ب ...
بخدا مام همش تو خونه ایم پوسیدن یک طرف تمام کارا یکطرف من حتی نمیتونم بفهمم بچم جنسیتش چیه سالمه یا نه خیلی سخته
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
یه عده بیشعور هم هستن که میگن چرا مردم رو میترسونید همش دروغه و من به کرونا اعتقادی ندارم.انقدر دلم ...
👍👍👍👍👍👍