2777
2789
بخدا اینایی ک میرن مسافرت و طولانی میکنن این ویروسو مدیونن به ماهایی ک تو خونه ایم و کارا واجبمونو ع ...

منکه از ۲۰بهمن بیرون نرفتم ..فک کن یکماهه کارت بانکیم مسدوده ...کلی بهش احتیاج دارم ولی میترسم برم بانک

حالا  اینقد حرص نخورید اونا که مسافرتن حرفای ما رو نمیشنون پس ما هم سر خودمونو درد نیاریم وال ...

آخه یه عده همینجا موافقن میخوان برن مسافرت.کافیه یه نفرین کنی زود خودشونو نشون میدن. ..بهشون برمیخوره

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گفتم چند روز پیش یه کاربر تا الانش داشت بهم توهین میکرد.دیگه نمی خوام بگم کیه. میگفت لطفا از بیو ...

احتمالا خودش تو سفر بوده جزو همون احمقا چ ربطی به فرهنگ داره دارن جون ما و عزیزامونو به خطر میندازن نکنه باید قربون صدقشون بشیم عوضیای نفهمو

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
من پرستارم درسته تو بخش جراحی هستم و با بخش قرنطینه حتی  تو یه ساختمون هم نیستم...اما همکارام ...

خداخیرتون بده انشا الله . مریضی ازتون دورباشه ب حق علی. اونایی ک جون همرو ب خطر میندازن باید این دنیا و اون دنیا جوابگو باشن

احتمالا خودش تو سفر بوده جزو همون احمقا چ ربطی به فرهنگ داره دارن جون ما و عزیزامونو به خطر میندازن ...

من تا حالا با کسی بحثم نشده بود  تو این سایت.....ولی از این به بعد این دوتا کاربر هرجا دیدم دیگه حواسم هست با کی طرف هستم.

آخه یه عده همینجا موافقن میخوان برن مسافرت.کافیه یه نفرین کنی زود خودشونو نشون میدن. ..بهشون برمیخور ...

اونی که بخواد بره دیگه واینمیسته به حرفای ما، درسته؟

تازه بیاد بد و بیراهم بهمون می گه

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
ما  خودمون و  همه فک و فامیلمونم  تو خونه هامون نشستیم شما اطرافیانتون رفتن؟؟

ما همشهری هامون به شدت جمعیتشون زیاده کلا دوتا خونواده از اون همه رفتن شهرستانمون یا شهر دیگه ای مسافرت.واقعا موندم اینا کی هستن که رفتن؟؟

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
اونی که بخواد بره دیگه واینمیسته به حرفای ما، درسته؟ تازه بیاد بد و بیراهم بهمون می گه

یه نفرین کنیم حداقل یه خورده به غیرتشون بربخوره

منم لثه ام عفونت کرده یه هفته اس درد دارم ولی میترسم برم..همش مسکن

آخ آخ منم یک هفتس گوشم عفونت کرده و درد شدیییید تا درمانگاه و بیمارستان لقمان هم ترسیدم برم.خودم آنتی بیوتیک سرخود دارم میخورم متاسفانه

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
آخه یه عده همینجا موافقن میخوان برن مسافرت.کافیه یه نفرین کنی زود خودشونو نشون میدن. ..بهشون برمیخور ...

یه عده بیشعور هم هستن که میگن چرا مردم رو میترسونید همش دروغه و من به کرونا اعتقادی ندارم.انقدر دلم میخواد همین دسته دقیقا جزو متوفاهای کرونا بشن تا همونجوری نفهم از دنیا برن.یه بیشعور کمتر زندگی بهتر

منکه از ۲۰بهمن بیرون نرفتم ..فک کن یکماهه کارت بانکیم مسدوده ...کلی بهش احتیاج دارم ولی میترسم برم ب ...

بخدا مام همش تو خونه ایم پوسیدن یک طرف تمام کارا یکطرف من حتی نمیتونم بفهمم بچم جنسیتش چیه سالمه یا نه خیلی سخته

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
یه عده بیشعور هم هستن که میگن چرا مردم رو میترسونید همش دروغه و من به کرونا اعتقادی ندارم.انقدر دلم ...

👍👍👍👍👍👍

ما همشهری هامون به شدت جمعیتشون زیاده کلا دوتا خونواده از اون همه رفتن شهرستانمون یا شهر دیگه ای مسا ...

ای کاش همه رعایت کنن ، اگه همه تو خونه بشینن 

همه دو هفته دیگه میتونیم از  قشنگی بهار استفاده کنیم، اگه نه که تا اخر خرداد درگیریم

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰