عزیزم صبر کن درسته سیزده روز گذشته شاید لقاح دیرتر صورت گرفته مثلا من با حساب تخمگزاری و رابطه الان باید هفت هفته و شش روز باشم ولی سونو گفت هفتو دو روزمه یعنی چهارروز تاخیر لقاح پس همه چی با حساب کتاب ما جور در نمیاد استرس هم مانع لقاح میشه آرامش داشته باش ایشالا نتیجه میگیری
عزیزم صبر کن درسته سیزده روز گذشته شاید لقاح دیرتر صورت گرفته مثلا من با حساب تخمگزاری و رابطه الان ...
مرسی گلممم از امیدواریت .باشه عزیزم انشالله هرچی مصلحته همین باشه .من و شوهرم سالمیم .اینماه دکتر بهم کلی داروی کمک باروری داد بعض قرصاش عوارض داشت حالم خوب نبود اصن .
حالا بنظرت اگر پریود شدم .اینماه تو اوضاع کرونا دیگه دکتر نرم طبیعی اقدام کنم نه؟
ایشالا که همین ماه باردار شدی ودی باید صبرت زیاد باشه در عیر اینصورت زندگی واست سخت میشه من دوتا دخترمو و دوسال پیش هم خودم یکی سقط کردمو با جلو گیری باردار شدم بعدش واسه پسر اقدام کردم با اینکه مشکلی نداشتیم یکسال و نیم با کلی دارو و دوبار هم ای یو ای باردار نشدم پس صبر زیاد میطلبه گلم داروهایی که استفاده کردی اثرش هنوزم تو بدنت باقی مونده پس بدون دارو اقدام کن و اصلا استرس نداشته باش چون خودش بزرگترین مانع بارداریه منم خیلی دارو خوردم سه ماه گذاشتم کنار الانم باردارم ایشالا شما هم به خواستت برسی