2777
2789

احساساتی بچه ننه اخلاق خاصی دارن سر چیزای الکی ک فکرشو نمیکنی ناراحت میشن  با معرفت  رفیق باز  موزی و زیرک  

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به طالع بینی عادت ندارم اما همسرم متولد آبانه هم عیب داره هم حسن.بیشتر بستگی به تربیت مرد داره که مادرش زحمت بکشه درست تربیتش کنه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
😂😂😂😂ولی شعور دارن مثه بقیه مردا از همون اول زرتی نمیزنن تو فاز مثبت ۱۸ کنترل میکنن درسته؟

اره تو دوران دوستیمون خیلی بچه خوبی بود ولی بعد خواستگاری نمیدونم چی شد ...  

من به طالع بینی عادت ندارم اما همسرم متولد آبانه هم عیب داره هم حسن.بیشتر بستگی به تربیت مرد داره که ...

درسته فرهنگ خیلی مهمه 

اما من به خصوصیات ماهم افتقاد دارم غالبا اخلاقاشون اونطوریه...

😂😂😂😂ولی شعور دارن مثه بقیه مردا از همون اول زرتی نمیزنن تو فاز مثبت ۱۸ کنترل میکنن درسته؟

ن درست نی از همون اول باید برخورد محکم کنی باهاشون تا حساب کار بیاد دستش

همیشه قوی باش 😊 اگه نمیتونی اَداشو دربیار 
همسر من ابانیه مغرور لجباز احساساتی نیس اصن زیاد. ابراز علاقه نمیکنه شوخ هس همینا

احساساتی نیست ولی توعمل ثابت میکنن من خودمم ابانم اصلا بروز نمیدم دست خودمون نیست 

اونم لجباز منم لجباز خدا به خیر کنه منتهی اون بیشتر تو اشتی پیش قدم میشه