2777
2789
عنوان

کمک کی میدونه ورم ودرد شدید معده

77 بازدید | 13 پست

همه جا تعطیله ورم ودرد شدید معده چجوری خوب میشه با دارو گیاهی و...؟

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریشه ی شیرین بیان دم کن بخور 

ممنون خوبه واقعا؟

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  
عرق نعنا. رانیتیدین. 

مرسی

بله عزیزم اگر حالت تهوع هم داری عرق زنجبیل بخور  اگر درد شدید هم داری میتونی کلیدینوم سی بخوری ...

ممنونم

بله عزیزم اگر حالت تهوع هم داری عرق زنجبیل بخور  اگر درد شدید هم داری میتونی کلیدینوم سی بخوری ...

الان داداش من ورم معده داره گفت تهوع شدید داره اگر زنجبیل بریزم تو آب جوش بهش بدم خوبه؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
اینو نمی‌دونم ولی پسر من بخاطر ورم معده تهوع داره عرق زنجبیل میدم 

مرسی 

الان داداشم تهوع منتهی به استفراغ و سرگیجه داره. دیشب رفت دکتر داروی معده بهش دادند 

به نظر شما از همون معده است 

خودش می ترسه کرونا باشه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
مرسی  الان داداشم تهوع منتهی به استفراغ و سرگیجه داره. دیشب رفت دکتر داروی معده بهش دادند  ...

انشالله که نیست ورم معده ی پسر من با آندوسکوپی مشخص شد کلی هم دارو داره احتمالا تهوع برادرتون برای قرص های که میخوره