2777
2789
عنوان

دعوای با شوهرم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 145 پست

من یه چیز میگم شاید بعضی هاتون ناراحت بشید ولی میگم. کلا ما همش ایراد رو توی شوهرامون می‌بینیم، توی تربیت مادراشون، تا حالا به خودمون نگاه کردیم ببینیم واقعا چطوری هستیم؟ خیلیا رو دیدم که واسه رابطه ی جنسی که باشوهراشون دارن منتشو میزارن، یا اگه یکم قشنگ تراز شوهره باشن فکر میکنن عمرشون داره تلف میشه. اول خودمونو تغییر بدیم وگرنه کدوم آدمی دوست داره یه زندگی رو با کلی امید وآرزو تشکیل بده بعد خودش بزنه خرابش کنه. یکم به خودمونم یه نگاهی بکنیم. بعضیامون زبونمون تیزه وحاضر جوابیم، بعضیامون خیلی ساده ایم، بعضیامون ولخرجیم، بعضیامونم اهل تشکر وقدر دانی نیستیم، بعضیامون کینه ای، بعضی ها بیش از حد لوس، بعضی هامونم مغروریم. خب حالا کدومشون هستیم واقعا؟؟ 

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
میریزه تو حساب چنتا کارت داره من هیچی نمیدونم.فقط یبار سوتی داد فهمیدم چنتا کارت داره تو هرکدوم کلی ...

نمیدونم چرا اینجوری میکنن مردا چرا میزنن به نام مادرشون هرچی دارن خب بزنه به نام خودش مگه ما زنا میگیم چرا مالو امواتو زدی به نام خودت...اینکاراشون واقعا دل ادمو میشکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه چیز میگم شاید بعضی هاتون ناراحت بشید ولی میگم. کلا ما همش ایراد رو توی شوهرامون می‌بینیم، توی ...

عزیزم خدایی درسته کامل نبود ولی از نظر رابطه جنسی تامینش کردم تا تونستم غذاهای مورد علاقه اشو درست کردم ولی این مسئله منو عذاب میده که مامانش تو زندگیمون دخالت می‌کنه یا شوهر میگه یه زن دیگه میگیرم خب یه دعوای ساده است چر ا بزرگش می‌کنی یا قهر می‌کنه می‌ره پیش مامانش گاهی حس میکنم دیونه است ... یا خوب من اگه مطابق میل آت نبودم چرا گرفتی واقعا حرفاشون ناراحت کننده ومنم جوابش رو میدم واقعا اذیتم میکنم منم خدایی حرفهای تند وتیز میزنم نباید اینا رو بگه اونم باید درک کنه دوستش دارم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
تربیت خانواده

واقعا گاهی دلم میخواد سرمو بکوبونم به دیوار 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
نمیدونم چرا اینجوری میکنن مردا چرا میزنن به نام مادرشون هرچی دارن خب بزنه به نام خودش مگه ما زنا میگ ...

میدونی چون مامانشون گولشون میزنم یا اعتماد ندارن خب یه مرد چرا میزنه به نام مادرش بزنه به نام خودش کاراشون اصلا منطقی نیست اصلا 

من یه چیز میگم شاید بعضی هاتون ناراحت بشید ولی میگم. کلا ما همش ایراد رو توی شوهرامون می‌بینیم، توی ...

کامل نیستیم اشتباه تایپ بود تو حرفهای اولیم کامل نبود نوشتم

نمیدونم چرا اینجوری میکنن مردا چرا میزنن به نام مادرشون هرچی دارن خب بزنه به نام خودش مگه ما زنا میگ ...

نمیدونم الان مثلا ی ماشین داره در حد ۲۰۰وخرده میخواد تا سال بعد ی مدل بالاتر بخره در حد ۴۰۰ ۵۰۰ بعد اینو گف میزنم ب نام مامانم.مادرشم البته گف من ک چیزی نگفتم ولی خیلی شکستم انگار طرف شریک زندگی نداره.بعد اینجور همه چی تحت سلطه مادرشه و اگ بچه باب میل زندگی نکنه ازش میگیرن.یا مثلا من که اصلا انگار هیچ نقشی ندارم تو هیچی.انگار همه مال ایناس طلا کالا خونه ماشین همه چی نظر ایناس.رفته بود ماشین بخره مادر خاهرشو برد منم برد من مثل ی تیکه چوب ی کنار ایستاده بودم و ساکت اونا رفتن ببینن و چک کنن و بشینن و حتی بعد خریدن ی تبریک ب من ندادن.یاد این چیزا میافتم واقعا گریه ام‌میگیره.یا ی خونه دیگ داریم اصلا منو اونجا نمیبره با اینک کاملا مبله هس همه چی توشه هزارربار گفتم یبار تنها بریم اونجا منو نبرد۲ ۳ بار کلا برد منو فقط میرم خونه باباش.پدر مادرش باز تنها و تفریح میرن خونه ما.البته من ک حسی ندارم چون همه چی صاحبش اونان.

خب اگه فردای خدای نکرده مامانه مرد اگه بقیه بیان حق بخوان به اونا میرسه واقعا کاراشون دیونه کننده است

عزیزم خدایی درسته کامل نبود ولی از نظر رابطه جنسی تامینش کردم تا تونستم غذاهای مورد علاقه اشو درست ک ...

منم یه زنم کاملا درکت میکنم. واقعا مادر شوهر خیلی مهمه که چطوری باشه... اما به نظرم هر چقدر هم که بد باشن اول من سعی خودمو میکنم اگه درست نشد بعد اونموقع برای آیندم یه فکری میکنم که اگه بعدا خدای نکرده جدا شدم عذاب وجدان نداشته باشمو باخودم بگم من تلاشمو کردم خودش نخواست. اما تاوقتی که هیچ راهی رو امتحان نکردم چطور میتونم به طلاق فکر کنم؟!! 

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
منم یه زنم کاملا درکت میکنم. واقعا مادر شوهر خیلی مهمه که چطوری باشه... اما به نظرم هر چقدر هم که بد ...

خدایی من تلاش میکنم ولی شاید اونجوری که باید نمیکنم یعنی کیفیت تلاشم پایین و واقعا تجربه آیی ندارم ولی اگه دوطرفه فهمیده باشم میشه درستش کرد

میدونی چون مامانشون گولشون میزنم یا اعتماد ندارن خب یه مرد چرا میزنه به نام مادرش بزنه به نام خودش ک ...

اخرشم مادره میمیره باید اموالش بین بچه هاش تقصیم بشه اونوقته ک تهش میسوزه پسره .وقتی ادم برا زندگی خودش دل نسوزونه.بقیه هم سو استفاده میکنن

والا نمی‌دونم بنظر منم آخه داره اعتمادم و ازبین میبره

زرنگتر از این حرفان..اگه چیزی باشه که نمیادخودشو جلوی تو لوبده..مگه دیوانه س..فقط نقطه ضعف تورو بدست اورده یجایی سوتی دادی که ازاین مسعله ناراحت میشی..زیرهمین یکیش موندن..تلفن مشکوک داره..رفتارش عوض شده یهو؟زیادی بخودش میرسه تازگیا؟

.اینویک تهدیدحساب میکنه...فقط محل نده..دفعه دیگه این حرفو زد بگوباز حرف مفت زدی ها...شیطونه میگه برم از راه قانونی پیگیرشم پدرتو دربیارم..نکنه دوراز چشم من همچین حماقتی کردی...یا به بزرگترا بگو..بلاخره یجوری جدی جلوشو بگیر حتی اگه در حد حرف ه...

الهی و ربی من لی غیرک
نمیدونم الان مثلا ی ماشین داره در حد ۲۰۰وخرده میخواد تا سال بعد ی مدل بالاتر بخره در حد ۴۰۰ ۵۰۰ بعد ...

وقتی شوهرت بخواد چیزی رو بزنه به نام مادرت عکس العملت چی بوده؟ 

نمیدونم الان مثلا ی ماشین داره در حد ۲۰۰وخرده میخواد تا سال بعد ی مدل بالاتر بخره در حد ۴۰۰ ۵۰۰ بعد ...

من شوهرم ماشینو زده به نامم ولی اینقد اعصابشو خورد کردم سر بیکار بودنش میخادخونه رو بزنه بنامه بچش.یکم باید خودتو نشون بدی نزاری بقیه برات تصمیم بگیرن بجات نظر بدن خودتو نکش عقب راه رو برا خانواده اش باز نکن