سلام بچه ها شوهر همش دعوا میکنه سر چیزای الکی وقتی دعوا میکنیم همش اسم زن دوم میاره که میگیرم و نشونت میدم و فلان این کار اعصابمو داغون میکنه واقعا میشکنم ازاین حرفش نمیدونم دیگه چیکار کنم خوب یه دعوای زن و شوهری یه حرفایی میشه دلیل نمیشه همش اسم زن دوم بیاری واقعا خستم کرده ازاین رفتار احمقانه اش یه اخلاقی گوهی داره سر یک چیزی لج کنه اون کار رو حتما انجام میده عین یه بچه است همش منو بد میبینه درصورتیکه هیچ بدی بهش نکردم همش میخواد منو بد کنه هیولا کنه اصلا یه بچه است رفتارش چطوری رفتار کنم واقعا ناراحتم کسی هست از تجربه هاش برام بگه کسی بوده مثل من باشه ...
خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
اول اینکه نفرین نکن چون زندگی دخترت هم مثله خودت میشه دلت میاد؟اون ک نمیفهمه.من به چشمم دیدم تاوان د ...
دخترشم بی ادبه ازش چندین سال بزرگترم اینقد یبار بهم بی ادبی کرد چشمام پر اشک شد دلم آتیش گرف...خیلی دلمو شکوندن خیلی.با اینک یسالم از عقدم نمیگذره.من دست خودم نیس واقعا قلبم میلرزع آتیش میگیره.میسپارم ب خدا.ولی هیچوقت نمیگذرم.
شک نکن یه اتفاقی افتاده که داره اینجوری حرف میزنه .یه برنامه ای داره حواستو جمع کن. خرش کن ببین چیشد ...
میریزه تو حساب چنتا کارت داره من هیچی نمیدونم.فقط یبار سوتی داد فهمیدم چنتا کارت داره تو هرکدوم کلی پول.مطمئنم تحت مشاوره مادرشه.بعدم میزنه ب نام مادرش.