2777
2789
عنوان

دعوای با شوهرم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 145 پست
همین کارو میکنیم ولی باحرفاش اتیشمون میزنه اگه میرفت یه زن سالمو میگرفت اینقدر نمیسوختم که رفت با یه ...

خدایی عاقبت نداره صبر کن زنه مطمن باش صدتا دیگه هم پیدا می‌کنی خدا هدایتشون کنه

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم بعضی ها کار خوبی میکنن مهرشون زیاد میکنن واقعا تضمین زندگیشونه بعدها ،به مردا نمیشه واقعااعتماد ...

اها اره من سال ۷۶ ۵۰۰هزار تومن مهریه مامانم بوده😭😭😭

I am nurse
بلاخره ک کرونا تموم میشه اون موقع ما میدونیمو جیب شوهرامون

آن شالله منکه دلم میخواد یه خرج حسابی بتراشم ...

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
خدایی عاقبت نداره صبر کن زنه مطمن باش صدتا دیگه هم پیدا می‌کنی خدا هدایتشون کنه

زنه شوهر داشت ولی لا اله الی الله خدامیدونه اینا به هم حروم ابدی بودن

I am nurse
زنه شوهر داشت ولی لا اله الی الله خدامیدونه اینا به هم حروم ابدی بودن

خدا خودش جوری خانوادتون خوشبخت کنه که هیچ احتیاجی نداشته باشین 

شوهر من پولداره همش میگه ندارم ندارم خیلی پررو شده قبلا اینطور نبود میدونم یکی زیر گوشش میخونه

آره میخونه یا ممکنه یه برنامه ایی تو ذهن اش داشته باشه سعی کن بفهمی 

ینی جواب میگیرن؟؟منم خیلی شوهرم و خانوادش دلمو میشکونن خییلی دلم بلرزه میگم خودت دختر داری سرت بیاره ...

اول اینکه نفرین نکن چون زندگی دخترت هم مثله خودت میشه دلت میاد؟اون ک نمیفهمه.من به چشمم دیدم تاوان دل شکسته چند نفررو بدجور بی ابرو شدن

واقعیتش صبرم تموم شده دیگه نمیکشم تا حالام اگه خودمونکشتم واسه مامانم بوده که دیگه داغی رو دلش نزارم

قوی باش توکل اتو بخدا کن خدا بزرگه من مطمنم کمک آت میکنه

شوهر من پولداره همش میگه ندارم ندارم خیلی پررو شده قبلا اینطور نبود میدونم یکی زیر گوشش میخونه

شک نکن یه اتفاقی افتاده که داره اینجوری حرف میزنه .یه برنامه ای داره حواستو جمع کن. خرش کن ببین چیشده

اول اینکه نفرین نکن چون زندگی دخترت هم مثله خودت میشه دلت میاد؟اون ک نمیفهمه.من به چشمم دیدم تاوان د ...

منم دیدم بنظرم فقط دعا کن دلت آروم شه 

شک نکن یه اتفاقی افتاده که داره اینجوری حرف میزنه .یه برنامه ای داره حواستو جمع کن. خرش کن ببین چیشد ...

با حرفات موافقم 

اول اینکه نفرین نکن چون زندگی دخترت هم مثله خودت میشه دلت میاد؟اون ک نمیفهمه.من به چشمم دیدم تاوان د ...

دخترشم بی ادبه ازش چندین سال بزرگترم اینقد یبار بهم بی ادبی کرد چشمام پر اشک شد دلم آتیش گرف...خیلی دلمو شکوندن خیلی.با اینک یسالم از عقدم نمیگذره.من دست خودم نیس واقعا قلبم میلرزع آتیش میگیره.میسپارم ب خدا.ولی هیچوقت نمیگذرم.

شک نکن یه اتفاقی افتاده که داره اینجوری حرف میزنه .یه برنامه ای داره حواستو جمع کن. خرش کن ببین چیشد ...

میریزه تو حساب چنتا کارت داره من هیچی نمیدونم.فقط یبار سوتی داد فهمیدم چنتا کارت داره تو هرکدوم کلی پول.مطمئنم تحت مشاوره مادرشه.بعدم میزنه ب نام مادرش.

دخترشم بی ادبه ازش چندین سال بزرگترم اینقد یبار بهم بی ادبی کرد چشمام پر اشک شد دلم آتیش گرف...خیلی ...

فکر کردم بچه خودته،دیگه باباش اونع بچه اش هم مثله خودشه دیگه فقط خدا نگذره از همیچین ادمایی