2777
2789

امروز سونو رفتم سایز15 و 16 بود. دکتر گف یکشنبه دوتا امپول اچ سی جی بزنم از دوشنبه هم برم اقدام. میخام بچم پسر شه چیکار کنم ینی کی برم اقدام ؟و این که ایا امکان بارداری با اولین بار که اچ سی جی بزنم باردار میشم؟ تو رو خدااا بگیین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آمپولو زدی سه شب پشت هم اقدام کن، کلا ۱۲ تا ۳۶ ساعت بعد امپول تخمک ازاد میشه معمولا، حالا ممکنه بیشترم طول بکشه که تا ۲۰ سیکل یه شب در میون اقدام میکنن 

اگخ خدا بخواد پسر میشه، اول سالم بودنشو بخواه

منم این ماه امپول زدم برا اولین بار خداروشکر بعد دو سال انتظار چند روز پیش آزمایشم مثبت شد

مبارکه عزیزم برامنم دعا کن   طبیعی باردار شم فضولی نباشه با چه راهی باردار شدین کار خاصی کردین اخه منم سه سال اقدامم 

مبارکه عزیزم برامنم دعا کن   طبیعی باردار شم فضولی نباشه با چه راهی باردار شدین کار خاصی کردین ...

ممنون عزیزم ان شاء الله توهم خیلی زود مامان میشی...اصلا این ماه بخاطر اسباب کشی ن اهمیت دادم ن بهش فکر کردم 

ان شاالله به سلامتی ولی کاش بزاری این کرونا تموم شه بعد اقدام کنی الان دکتر رفتن و سنو دادن ریسکه خی ...

اخه نمیشه. شانسم واسه بارداری کم میشه. واین که خییییلی رعایت میکنم ماسک و .......

آمپولو زدی سه شب پشت هم اقدام کن، کلا ۱۲ تا ۳۶ ساعت بعد امپول تخمک ازاد میشه معمولا، حالا ممکنه بیشت ...

تو رو خدااا واسم دعا کن عزیزم.خیلی پسر دوس دارم.  دکترم گف از دوشنبه به مدت یک هفته یک شب در میون اقدام کن!