2777
2789
من نشستم دارم گریه میکنم از دست شوهر احمق و نفهمم به زور منو برد شهرستان‌ خونه مادرش الانم هی میره ب ...

عزیزم با استرس بدنت ضعیف و آسیب پذیر میشه 

ایشالله که چیزی نمیشه توام همش اسفند دود کن و رعایت کن اینجا یکی میگفت شوهرم گرفت ولی منو بچه ام نگرفتیم

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جاریم میره سرمیزنه خونه مادرشوهرم.عید هم میره.اونوقت من اگه نرم بده میشم و مادرشوهر و پدرشوهرم ناراحت میشن...چیکار کنم خدایا بچه کوچیک دارم میترسم واسش

شاگرده خواربار فروشی جوون یهو سرش شدید درد میگیره و میره و دیگه برنمیگرده...خدااا

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
عزیزم با استرس بدنت ضعیف و آسیب پذیر میشه  ایشالله که چیزی نمیشه توام همش اسفند دود کن و رعایت ...

بابا اخه از بس نفهمن یا خودشو داداشاش بیرونن یا دامادشون منو مامانشم هی حرص میخوریم گوش نمیدن لعنتیا ادمم ظرفیتی داره

کاربر سال ۹۴ بودم کرونای لعنتی ترکوندم😪😪