2777
2789

اونجا قفل کردی نشد بهت بگم

عزیزم تو به پری ۷۴ میگی بی ادب؟؟ توکه خودت بی تربیت تری 

اول خودت بهش گفتی گفای بی شخصیت من تو اون تاپیک بودم 

یه تاپیک هم چند روز پیش بود شخصیت نداشتتو ریختی وسط اون خانوم کارمند بانک بود 

هرچی از دهنت رسید به اون بیچاره گفتی حتی همه ریپ کردن بهت گفتن چقدر گنده دهنی

پس الکی به مردم نگو بی ادب وقتی خودت از ادب چیزی نداری

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

آخرسالی اعصابتو خورد نکن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
آخرسالی اعصابتو خورد نکن

نه خوردنمیکنم گلم فقط خواستم بهش بگم خودش ادب نداره 

وای اگه بدونی به اون خانومی که کارمند بانک بود چه فحشایی که نداد

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد حالم بد ميشه ميبينم نسل اين ادما هنوز منقرض نشده 

اينا تو دنياي واقعي پر از عقده و كينن ك انقد راحت بددهني ميكنن و جبهه هم ميگيرن

ديشب ي بنده خدايي اومد هرچي از دهنش در اومد ب من گفت در صورتي ك من بهش گفتم منو به اشتباه قضاوت كردي ازت نميگذرم همين😑😑ببيني چيكارم كرد 

بعد از ترسش سريع تاپيكو قفل كرد بعدم ني ني يار اومد زد تركوندش دلم خنك شد😂😂

نه خوردنمیکنم گلم فقط خواستم بهش بگم خودش ادب نداره  وای اگه بدونی به اون خانومی که کارمند بان ...

وا قطع کاربری نشد یه چی ادم مینویسه فورا قطع میکنن .

اونقدر بدم میاد تو تاپیک کسی یکی فحش بده پسند نکردی ترک کن دا . تو هم بیخیال باش عزیزم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده