2777
2789

NS:

من دکتر آزادگان متخصص کودکان و نوزادان در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۰۳۳۷۲۳۹۴۷

من دکتر قدری متخصص کودکان و نوزادان در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۳۸۶۵۴۷۹۲۲

من دکتر زمانی متخصص بیماریهای داخلی در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس آپ   ۰۹۳۳۰۶۹۳۲۵۴

من دکتر دیانت فوق تخصص سونوگرافی و رادیولوژی ,MRI. Ct در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۳۷۵۶۷۳۰۴۶

من دکتر ارژنگ متخصص گوش و حلق و بینی و جراح سر وگردن در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس آپ   ۰۹۰۳۲۰۰۳۷۲۷

من دکتر مسروری متخصص سونوگرافی و رادیولوژی ,MRI. Ct در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۳۳۹۱۱۰۱۶۶

من دکتر رضایی متخصص جراحی عمومی در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۱۷۷۱۲۲۳۷۴

من دکتر افتخار متخصص جراح عمومی در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۱۷۱۸۱۵۶۵۱

من دکتر اشکوه متخصص مغز و اعصاب در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۳۷۲۰۹۲۶۲۱

من دکتر شاهین نیک منظر متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۰۵۶۱۷۰۸۱۱

من دکتر اصفي متخصص زنان و زايمان در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۱٢١٢٠٧١٠٦

من دکتر صداقت متخصص جراحی مغز و اعصاب دیسک و ستون فقرات در جهت کاهش مراجعه هموطنانم به مراکز بهداشتی درمانی با توجه به شرایط کنونی کشورم،پاسخگوی سوالات شما عزیزان در حیطه  تخصص خودم در صورتی که احتیاج به معاینه نداشته باشد هستم.در صورت نیاز دایرکت بدهید

#تخصص -من- رایگان

شماره واتس اپ  ۰۹۰۲۵۵۵۴۸۴۴

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اگر مثمر ثمر بود خواهش میکنم منو دعا کنید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

کسی پرسیده سوال؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداخیرت بده ،دکتر پوست سراغ نداری ،دستم خیلی می سوزه

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

خداخیرت بده ،دکتر پوست سراغ نداری ،دستم خیلی می سوزه

نه والا همینا بود دستت حتما بخاطر شستشوی زیاده

وازلین بمال شب تا صب بذار بمونه

نه والا همینا بود دستت حتما بخاطر شستشوی زیاده وازلین بمال شب تا صب بذار بمونه

آره ،از قبل اگزما داشته ،حالا هم که بشور بشور.همش دستم تک دستکشه ،ولی همین دستکشا هم باعث خشکی پوست میشه.

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

آره ،از قبل اگزما داشته ،حالا هم که بشور بشور.همش دستم تک دستکشه ،ولی همین دستکشا هم باعث خشکی پوست ...

من فک کنم‌پسوریازیس دارم روی زانوهام

وقتی اعصابم راحته خوب میشن

الان که انقد استرسی ام از کرونا یه لایه ضخیم گرفته 

هرچی کیسه کشیدم که نرم بشه نشد 

فک کنم به اعصاب مربوطه پسوریازیس

خیلی اعصاب ،راحت روی پوست اثر میگذاره.

مشکل منم همینه .تو ناراحتی ،خارشش ببشتر میشه

نه والا همینا بود دستت حتما بخاطر شستشوی زیاده وازلین بمال شب تا صب بذار بمونه

🤣🤣✌

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫