2777
2789
عنوان

هنوز نی نی نیومده 😐

232 بازدید | 27 پست

یعنی کی میخاد بیاد ؟۳۶هفته و ۹ روزمه دوروزم از تاریخ ان تی گذشته چیکار کنم فردا دیگه زایمان کنم نه دردی دارم نه علائمی 😔😔 همشم استرس تکوناش دارم دیروزم بستری شدم به خاطر نوار قلبم بد بود دیگه مرخص شدم بهم گفت یه روز در میون بیا نوار قلب ...تو این اوضاعم که نمیشه رفت بیمارستان ..حالا چیکار کنم زود نی نی بیاد دیگع 

کجا با این عجله😆

تازه کامل شده، تا ۴۱ هفته دیر نمیشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمنوش زعفرون غلیظ و کاچی و دمنوش دارچین اینا باعث میشه دهانه رحمت باز بشه

سوره انشقاق و دعای معراج رو هم بخون به آب بخور که زایمانت راحت باشه

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
همش استرسه دیگه نگرانم یه وقت مدفوع نکنه 

شما کرچک و شوید و زعفرون و این چیزا نخور مدفوع نمیکنه!

واسه حرکاتش دکتر من میگفت همین که احساس کنی هست کافیه، اگه دیدی اصلا تکون نمیخوره شیرینی هم میخوری بی فایدس به پشت دراز بکش با یه دست یه طرف شکمت بگیر با اون یکی نی نی محکم یه تکون بده!  

اینو دکترم بهم یاد داد ، بچه من حتما بعدش یه لگد محکم میزد😅

تو این هفته ها بیشتر بچه خوابه  و وزن میگیره، حیفه عجله نکن ازش لذت ببر ...

زایمان فیزیووژیک خیلی راحت تر از زایمانی که بخوای به زور شروع کنی

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

هنوز مونده که چه عجله ایی داری من ۳۹هفتمه

هنوزمیگم تا۱۴فروردین وقت دارم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔