2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ راهی نیست من از یازده سالگی مصرف میکنم و نتونستم ترک کنم

نه تو میمانی و نه اندوه...ونه هیچ یک از مردم این ابادی...به حباب لب یک رود قسم...وبه کوتاهی ان لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...ان چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...لحظه ها عریانند...به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز........لحظه هاتو قشنگ بساز

گلم همه ی اینایی که الان آنلاینن اعتیاد دارن باید بستری شن 

راهکار می خوای ازمون؟😂😂😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

گفتن از چنلایی که دوست داری لفت بده لفت دادم ، بعد گفتن اینستارو پاک کن که بعد یه هفته دلم طاقت نیاورد باز دانلود کردم ! نی نی سایتم که چه عرض کنم ۶ تا کاربری عوض کردم 😑

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت. 

راهی نداره من از هشت سالگی گوشی دستم بوده هر  وقت هم که می خوام کمتر سرم تو گوشی باشه میرم سراغ لب تاب 

زمين گروه مثل تاس ى روز حكم ميكنى ى روز التماس حواست به روزى كه حكم ميكنى باشى♻️

خدایا ، همه معتادین (به ویژه افراد معتاد به گوشی)ترک کنن ، آمیییییین 

(از همین الان اول برای کرونا دعا کنید بعد برای اعتیادتون 😑😂❤)

تقصیر تو نیست عزیزم تو تنهایی هیچ سرگرمی دیگه ایی نداره شایدم خودت باید یه روز به این برسی که گوشی ...

از هر طرف میرم باز به گوشی میرسم 😕