2777
2789

حدودا یکسال و نیم پیش با یه پسر دوست شدم که اون از همون اولش ادعا میکرد که میخواد منو من از رفتارش خوشم نمیومد هی باهاش کات میکردم باز میومد سمتم و گاهی باتهدید ،گاهی با خوبی و غیره...قصدشم مثلا خودش ازدواج بوده 😐

اینا گذشت تا یه روز بااینکه باهاش کات بودم تو یه شهر نیستیم از ظهر اومد شهرمون تو امامزاده نشست تا ۶بعداز ظهر منتظر من بود ک برم ببینمش منم از سر مجبوری رفتم دیدمش بعد از این دیدن چندروز بعدش گفتم ک نمیخوامت واقعا برو دیگه دست از سرم بردار 

ولی هنوز ک هنوزه دس بردار نیس چندوقتیه دیگه پیگیر نیست ولی هر مناسبتی ک میشه بهم تبریک میگه یا ب دوستام میگه بیان بهم بگن یااز دوستام میپرسه ک عروس شدم یانه 

همین چندروز پیش باز اومده شمارشو تو اینستا بهم داده و گفت بیا تل منم گفتم لزومی نمیبنم اونم گفت پس ببخشید نمیخواد پی ام بدی منم گفتم بیخودی شماره نده

باز امشب اومده عیدو بم تبریک میگه

بنظر شما قصدش چیه؟

😐😂😂

♪شاید تلنــــگری برای تو : در عمقِ چهار دیواریه‍ دنیا ، گر فقیر هستی عیب نداره...گر پیر هستی مهم‌نیستـ ...مهمـ نیستـ چندسالته‍ و چقد میفهمی...مهم نیست مدرکـ تحصیلیت چیه‍ و‌کجای کاری...ثروتمندی یاهرچه‍ که‍ هستی ...خلاصه هرچه‍ هستی «انسان واقــعی» باش ، زیرا اگه این چنین بودی به خودتـ افتخار کن ...~ به‍ راستی شنیده ای *باخدا باش و پادشاهی کن*؟ آره درست شنیدی ...این دنیایی که خالقمون خداس و بنده ی خداییم توقع ز هر دستی مکن و بر وفق افکار جامعه‍ ی درنده مباش جز به رضایت الله ، که‍ اگه‍ اینگونه‍ بودی ،بدان حقیر ترین فرد کره ی خاکی هستی ...√                  •••چند خطی دلنوشته‍                                                                            •••• برخلافـ رویا بافی های کودکانه‍ ام ، دنیا آنچنان زیبا بنظر نمیرسد***                 در تکاپوی عالمیان دوییدم تا سرنخِ رویای طفولیت را جویاشومـ اما...!                          •••با سیلیِ سنگین روزگار مواجه‍ شدمـ....! آری دنیا دگر جای خویش نیستـ...دنیا آن رویاهای رنگارنگ خردسالیم نبود...•••••••••زین پس قشنگـ ترین و شیرین ترینـ رویایمـ جز در سه‍ حروفـ خلاصه‍ میشود:                                                                         ♪مــــرگ•••❤

قصدشو نمی دونم ولی کلا پسرای کنه رو دوس ندارم😐

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اینا دوری کن 

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶
قصدشو نمی دونم ولی کلا پسرای کنه رو دوس ندارم😐

منم 

قبلا هی بش فحش میدادم بس ک کنه بود ولی باز اومده

♪شاید تلنــــگری برای تو : در عمقِ چهار دیواریه‍ دنیا ، گر فقیر هستی عیب نداره...گر پیر هستی مهم‌نیستـ ...مهمـ نیستـ چندسالته‍ و چقد میفهمی...مهم نیست مدرکـ تحصیلیت چیه‍ و‌کجای کاری...ثروتمندی یاهرچه‍ که‍ هستی ...خلاصه هرچه‍ هستی «انسان واقــعی» باش ، زیرا اگه این چنین بودی به خودتـ افتخار کن ...~ به‍ راستی شنیده ای *باخدا باش و پادشاهی کن*؟ آره درست شنیدی ...این دنیایی که خالقمون خداس و بنده ی خداییم توقع ز هر دستی مکن و بر وفق افکار جامعه‍ ی درنده مباش جز به رضایت الله ، که‍ اگه‍ اینگونه‍ بودی ،بدان حقیر ترین فرد کره ی خاکی هستی ...√                  •••چند خطی دلنوشته‍                                                                            •••• برخلافـ رویا بافی های کودکانه‍ ام ، دنیا آنچنان زیبا بنظر نمیرسد***                 در تکاپوی عالمیان دوییدم تا سرنخِ رویای طفولیت را جویاشومـ اما...!                          •••با سیلیِ سنگین روزگار مواجه‍ شدمـ....! آری دنیا دگر جای خویش نیستـ...دنیا آن رویاهای رنگارنگ خردسالیم نبود...•••••••••زین پس قشنگـ ترین و شیرین ترینـ رویایمـ جز در سه‍ حروفـ خلاصه‍ میشود:                                                                         ♪مــــرگ•••❤

هرکی خواست بره دویدن رو بهش یاد بده یه لقمه نون پنیرم بده بهش وسط راه ضعف نکنه برگرده...

تو نمیتونی کسی رو مجبور کنی درست رفتار کنه...اما میتونی کاری کنی که ارزو کنه ای کاش درست رفتار کرده بود...
هرکی خواست بره دویدن رو بهش یاد بده یه لقمه نون پنیرم بده بهش وسط راه ضعف نکنه برگرده...

الان این چه ربطی به‌ عنوان تاپیک‌من داشت😐

منم  قبلا هی بش فحش میدادم بس ک کنه بود ولی باز اومده

ببین بهترین راه بلاکه من خودم تجربشو دارم که میگم مرد باید یکم غرور مردونه داشته باشه نه مثل امثال این پسرا آویزون😑

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
الان این چه ربطی به‌ عنوان تاپیک‌من داشت😐

این پسره یه جا سرش گرمه وقتایی نیست

وقتایی هم پیام میده کسیو کنارش نداره برمیگرده سراغ تو 

یه بار از همه جا بلاکش کن حالش بگیر به دوستاتم بگو بهش بگن ازدواج کردی 

تو نمیتونی کسی رو مجبور کنی درست رفتار کنه...اما میتونی کاری کنی که ارزو کنه ای کاش درست رفتار کرده بود...
این پسره یه جا سرش گرمه وقتایی نیست وقتایی هم پیام میده کسیو کنارش نداره برمیگرده سراغ تو  یه ...

سربازی بود 

قبل از خدمتش گفتم بیا با یه نفر دوستت میکنم یه دختر خوب ولی قبول نکرد 

نمیدونم فازش چیه هردفعه میاد اعصابمو خورد میکنه

سربازی بود  قبل از خدمتش گفتم بیا با یه نفر دوستت میکنم یه دختر خوب ولی قبول نکرد  نمیدو ...

خب بلاکش کن شرش رو بکن دیگه