2777
2789

خیلی تاثیر داره 

یعنی بچم دیوونه کرده بود 

البته الانم خیلی نق میزنه ولی باصدای سشوار اروم تره

۷منم دانلود کرده بودم براش دوای دردم بود

یشب خواعرشوهرم خونم بود دخترم خیلی بیقراری میکرد صدا رو گذاشتم با شوهرم بهم خندیدن

گفتم چیه علمشو نداری چرا میخندی گناهی ام نداری نمیدونی ک چیه

صدای سفید صدای رحم مادره بچه اروم میشه دیگه آرواره هاشو بست

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم خوب زدی تو دهنش

احمق هر هر خندید زنیکه دیوونه

فک کن منم بچم گریه میکرد اروم نمیشد خودم اعصابم خورد بود اونو کم داشتم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
احمق هر هر خندید زنیکه دیوونه فک کن منم بچم گریه میکرد اروم نمیشد خودم اعصابم خورد بود اونو کم داشت ...

چه خواهدشوهر اعصاب خوردکنی داری خاک بر سرش

چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103
چه خواهدشوهر اعصاب خوردکنی داری خاک بر سرش

نفهمه

سلام دوست عزیز شما لکه بینی تو چجوری درمان کردین ؟

عزیزم من با پیاز درمانی مشکلات پریود شدنم تقریبا حل شد واینکه سیاهدانه باعسل زیاد خوردم هرروز 

تقریباً

یعنی معجزه کرد و بعد دوسال باردار شدم الان دخترم یکسالشه 

من رحمم سردیه زیادی داشت و کلا سرد شده بود