2777
2789
عنوان

چه جوری آشنا شدید؟😍

258 بازدید | 38 پست

سلام چطورین بچه هاااا؟

بياين از خاطرات آشناییتون بگین یکم حال و ھوامون عوض بشه😁

من قبلا تاپیکش زدم گفتم چه جوری آشنا شدیم(البته كه يه سريا میگن دروغه و خرافات و الکیه)ولی من جذبش کردم و تو یه کافه آشنا شدیم.😊☺️😍 

حالا شما بگین😁

طراح لباس ھستم😍👗

توگروه تلگرام 😐😐

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم ازش تعریف میکرد و... انگار عاشقش بود.. خودش نامزد داشتاا 

دم در مدرسه رد شد دیدمش اولین باار.. ب دوستم گفتم ت ک نامزد داری اگ نداشتیم بهت نمیومد .. 😅 ب شوخی گفتم .. منم از چهرش خوشم اومد.. بعد چن سال اومد خواستگاریم🥰😍😍😍😍

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍

بچه ها اگه از یکی خوشتون بیاد اونم بتون پیشنهاد بده از چه راهی شروع میکنید رابطه رو شماره میگیرید؟شماره میدید؟ یا آیدی تل میدید ؟ کدوم بهتره؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
هیچ کدوم 

از اقاهه خوشت بیادااا

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

منم جذبش کردم البته ناخواسته نمیدونستم اصلا جذب چیه😍😍😍😍تودانشگاه باهم اشنا شدیم😍😍والانم بهم رسیدیم😍😍

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌

تو عروسی همسرم منو دید و بعد از طریق یکی از اشناها به هم معرفی شدیم

و اولین بارم همو تو مطبش دیدیم

من خودم از دندون پزشک فوبیا دارم برام عجیب بود شوهرم دندون پزشک باشه😂😂😂😕

اول که رسیدم مطبش بوی اونجا به مشامم خورد دست و پام حسابی شل شد😂

بعدش باهمون لباسی که از بچگی ازش فوبیا داشتن نشست جلوم و باهام حرف میزد منم نگاش میکردم استرس میگرفتم😂😂😐

هی تو دلم میگفتم واییی چرااا حرفاش تمومی ندارههه خسته شدم میخوام برم خونه😑😑(بنده خداهم زیاد حرف نزده بود هان😂😂😂)

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤