2777
2789
عنوان

چه جوری آشنا شدید؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 38 پست
به ماهم یادبده عاقا.یا کانالی چیزی معرفی کن  گناه دالیم

من خودمم اولش کلاس ھشتم که بودم یکی از معلمامون توضیح داد می گفت عاشق گلزار بودہ ھی می گفته باید یکی که مثل اونه بیاد خواستگاریم،ھمه خواستگاراشم رد می کردہ تا این که یکی به اسم محمد رضا دقیقااااا ھمونی که می خواسته با شباھت خیلی زیاد به گلزار میاد تو زندگیش آخرم ازدواج می کنن.

اون که گفت من افتادم دنبال این قضیه اول کتاب راز خوندم بعد مستندش دیدم،بعد خیلی اتفاقی با یه چنل آشنا شدم که دیگه کلا استادش حرف ندارہ یعنی من حرف ھیچکس غیر از اون نمی تونم قبول کنم.

دیگه جذبای بزرگم از دورہ شروع شد ولی از ھمون موقع که خودمم شروع کردم یاد گرفتن با کتاب و اینا طازم جذب می کردم ولی بگیر و نگیر داشت انگار به قول خودہ استادم یه حلقه زنجيرم کم بود.

اگه دوست داری ھمین چنل استادم بهت بدم،آموزشای رایگانم می ذارہ توی چنلش.

طراح لباس ھستم😍👗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به اقتضای شغلم رفته بودم دفترشون، تهیه کننده برای فیلم جدیدشان به من پیشنهاد بازی دادن_ایشون آدم چندان درستی نیستن و بین اهالی سینما بسیار بد نام_

در یه فرصت کوچولو که ایشون از اتاق بیرون رفت من به همسرم گفتم آقای... شما جای برادر من !!این پیشنهاد رو قبول کنم؟؟ این اولین صحبت من با آقای همسر بود🌹😁

من کت دفتر نداشتم اما ی رمان خوندم به دلم نشست همش خودم جا اون تصور میکردم قشنگ اتفاق افتادیعنی  ...

من جعبه دارم و دفتر توی دفتر می نویسم بعد عکس یا ھرچی ازش داشته باشمم می ذارم توی جعبه کنار دفترم😻😹

طراح لباس ھستم😍👗
جذبش کردی،ھی گفتی وای دندون پزشک نباشه،آخرم شد😹

😄😄

دقیقااااا بخداااا من از بچگی از کسی که دندون پزشک بود متنفر بودم دلم میخواست سربه تنش نباشه😂😂😂😂

الان شوهر خودم دندون پزشک شد😂😂😂😂😂😂😂😂

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
من خودمم اولش کلاس ھشتم که بودم یکی از معلمامون توضیح داد می گفت عاشق گلزار بودہ ھی می گفته باید یکی ...

اره گلم..بگو...ممنون میشم.من کانال اقای شریفی رو به تازگی عضو شدم‌.