2777
2789

موهام مشکیه 

رنگ G8( بلوند طلایی خیلی روشن) و te6)(چای سرد)  گرفتم

میخام یه قهوه ای خوشرنگ دربیاد ولی تن نارنجی و زرد نباشه خیلی تقریبی مثل عکس پایین(عکس پست بعد) 

به نظرتون این رنگ ها مناسبه یا برم عوضشون کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من آرایشگر نیستم ولی عزیزم هر موقع از تن طلایی استفاده کردم موهام به زردی زد از آرایشگاه پرسیدم گفت هر موقع رنگ میخوای روشن بخری تن طلایی نگیر که موهات به زردی بزنه

سادگی ما را در پرونده زرنگی خودشان ثبت کردند ولی افسوس به چرخش زمین فکر نکردند

اگه اون رنگ رو میخوای رویه رنگه مشکی در بیاد نباید از تناژه طلای استفاده کنی چون نارنجی میشه باید از دودی شماره ۶ فندقی شماره ۸ و یه مقدار عسلی شماره ۹ واریاسیون نقراه ای استفاده کنی

خدایا خودت مواظبه دختر گلم باش ❤
سلام من آرایشگر نیستم ولی عزیزم هر موقع از تن طلایی استفاده کردم موهام به زردی زد از آرایشگاه پرسیدم ...

من خودم که سر در نمیارم حالا این رنگارو گرفتم ببینم دوستان کمک میکنن به هر حال ممنونتم

اگه اون رنگ رو میخوای رویه رنگه مشکی در بیاد نباید از تناژه طلای استفاده کنی چون نارنجی میشه باید از ...

یعنی اینا مناسب نیستن درسته؟ پس میرم عوضشون میکنم مچکرم ازت گلم😘

من خودم که سر در نمیارم حالا این رنگارو گرفتم ببینم دوستان کمک میکنن به هر حال ممنونتم

خواهش میکنم رنگ دیگه ای خونه نداری؟

سادگی ما را در پرونده زرنگی خودشان ثبت کردند ولی افسوس به چرخش زمین فکر نکردند