2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینقدر.........🤯🤯🤯🤯🤯🤯

803 بازدید | 67 پست

شوهر من ادم خیلی منطقی و کاری و مهربونه

اما تااااا زمانی ک عصبیش نکنی

خیلی دلرحمه ب همه کمک میکنه مثلا یه قرون بیافته دستش بین همه پخش میکنه حالا یا میوه یا لباس یاهم خوراکی

برا منم میده و کم نمیزاره

اما چیزی ک منو ازار میده اینه ک برادر شوهرام و زناشون یه قروووون حتی تو عید ب بچهام ندادن و نمیدن اما شوهر من همین دیشب ب برادر زادش ۵۰ تومن داد😳😳😳

بحث پول نیست ها ولی واقعا ادم اتیش میگیره چون شوهرم خیلی زحمت کش هستش و کار میکنه ک بده ب اینا ،اینام ارزش نزارن؟؟؟؟

امروزم ۹۰ تومن داده ۳ تا ژل شستشوی دست برامون بعدش گفته یکیشو بده به جاریم اینا ....

دیگه حسابی سوختم

چیکار کنم اروم شم

اگه ندم هم صدرصد ازم میپرسه و بعدم میکه تو خسیسی😟😟😟😟

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

اگه من جات بودم الان صدبار سکته کرده بودم

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو اونا چیکار کردن برا ما

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......

بگه خسیسی

اصلا مهم نیست

نده

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
بخشنده باش و قطع توقع کن

بخشنده بودن که یه طرفه نمیشه.حداقل بدن به یکی که دستش نباشه و محتاج باشه اینجوری میشه بخشندگی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین