2777
2789
عنوان

از دست این شوهر من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 18 پست
خوب بپرس چرا . شاید میترسه کیفتو بزنن

اینجوری منطقیه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش پرسیدم میگه جلب توجه میکنه فرم  شونه و سینه ات معلوم میشه حالا به خدا رنگ مشکی گرفتم که تو چش نباشه دیشب دوباره باهاش حرف زدم گفت تمومش کن یه بار گفتم خوشم نمیاد بگو چشم .بابا منم دل دارم

به حرفش گوش بده،اینکه سخت گیری نیست. من عاشق مردهایی هستم که رو زنشون غیرت دارند.شاید اون احساس میک ...

اخه اگه بحث مانتو یا شلوار تنگ و کوتاه یا ارایش زننده ایی بود یه چیزی این مورد واقعا خنده داره