2777
2789
عنوان

بنظرتون کرونا میره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 51 پست
خانم دکتر اسدی کلا کم داره  خیلی مشتاق همه کرونا بگیرن  انشاالله خودش بی نصیب نمونه  ...

نظرتون خیلی بی ادبانه بود.

خانم دکتر، راست میگه. اینجور ویروسها، هیچ وقت کلا نابود نمیشن. هر موقع ویروس سرماخوررگی و آنفولانزا و حتی ایدز و .... کاملا از ببن برن، این ویروس هم از بین میره. این ماهیت ویروسهاست، که مدام خودشون رو با شرایط زیست محیطی جوری تغییر بدن که کامل از بین نرن .

منتها اکثر ماها دوست داریم با هر حرف حساب ای، جدل کنیم. حاضر نیستیم دو دقیقه فکر کنیم ببینیم اصلا کلام اون طرف، چیه. فوری دو تا انگ اسکل و بیسواد میزنیم و رد میشیم.

انشاالله هر کی برای دیگران،به ناحق آرزوی بدبختی میکنه، سر خودش بیاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای همون دکتره که میگفت کل ایران باید کرونا بگیرن؟ من انقدر دلم اشوبه از وقتی اونو شنیدم. خدایا ...

نگفت کل دنیا "باید" بگیرن.

گفت ویروسیه که "ممکنه" همه بگیرند، منتها مردم باید مراعات کنند تا همه با هم‌نگیرن، که بشه به کسایی که گرفتن رسیدگی کرد.مثل سرماخوردگی یا آنفولانزا، که ممکنه همه مردم یک شهر بگیرن.

اگر  کل مردم یک شهر، آنفولانزا بگیرن، یا سرما بخورن. خوب این وسط عده زیادی هم ممکنه به خاطر انفولانزا، کارشون به بستری بکشه . خوب معلومه که اگه همه مردم یک شهر با هم در یک زمان مریض باشند،  دیگه تخت بیمارستان و سرم و استامینوفن و شلغم و عسل و بساط سوپ، برای اینهمه آدم گیر نمیاد.

پس مهمه که جوری زندگی کنیم که همه با هم، نگیریم. تو تجمعها نباشیم، بهداشت رو رعایت کنیم، اگر علامتی داریم، دور از همه باشیم که دیگران رو هم‌مبتلا نکنیم و ....

نظرتون خیلی بی ادبانه بود. خانم دکتر، راست میگه. اینجور ویروسها، هیچ وقت کلا نابود نمیشن. هر موقع و ...

ببین سواد من از تو یکی بیشتر که سنگ یه دکتر خائن و نون به نرخ روز خورو داری به سینه میزنی منتها نمیدونم چرا همه جا به فکر واکسن و درمانن این اسکل تشخیص داده که درمان نمیشه !  من ارشد میکرو دارم شما نمیخواد ماهیت ویروس و باکتری رو برای من شرح بدی 

در ضمن دکتر دوزاریتون کرونا رو برای همه مردم آرزو کرده که انشاالله نصیب خودش بشه ! 

خدایا شکرت 🫀
ببین سواد من از تو یکی بیشتر که سنگ یه دکتر خائن و نون به نرخ روز خورو داری به سینه میزنی منتها نمید ...

حالا شما با پزشکها خصومت شخصی دارید، با من چکار دارید؟  اونم با این لحن متشخص !

من از محضر شما عذر میخوام که مجبور شدید تحصیلات عالیه‌تون رو تو سر من، این زن  کم فهم و بیسواد بکوبید  و مجبور شدید تو این سایت وزین و فاخر، به همه اعلام کنید که چقدر باسوادتر از همه هستید.