2777
2789
عنوان

خانمها شما هم مثل ما قرنطینه اید

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 36 پست
خدا همشونو لعنت کنه ازشون نگذره منم خیلی کار اورژانسی از دکتر بگیر تا خرید وغیره داشتم ولی رعایت کرد ...

واقعا منم راصی نیستم 

دندونم به عصب رشیده چند روزه درد کشیدم و انتی بیوتیک خوردم دیگه هیچی نمیخورم با اون سمت چون نمیشه رفت دکتر

واقعا منم راصی نیستم  دندونم به عصب رشیده چند روزه درد کشیدم و انتی بیوتیک خوردم دیگه هیچی نمی ...

بله عزیزم منم اتفاقا مشکل دندون ودوا دکتر پسرم رو داشتم.خرید لباس.خرید خونه.وسیله اسباب واثاثیه.هیچی به هیچی....

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه وقتی مسئول میاد تو تلوزیون میگه قرنطینه نداریم همین میشه دیگه. اگه گذاشتن کرونا کمتر بشه آمار ه ...

از مسئولین که هیچ توقعی نیست فقط جیب مارو نزنن ولی مردم باید به فکر جونشون باشن

ای بابا بگردم الهی، شایدم کوفتگی باشه آخه کوفتگی هم ورم و سیاهی داره ، اگه در رفته باشه نمیتونه راحت ...

از یک طرفم به خاطر این بیماری میترسم چون محیط بیمارستان آلوده است.

دعامون کنید خواهر.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
از یک طرفم به خاطر این بیماری میترسم چون محیط بیمارستان آلوده است. دعامون کنید خواهر.

میفهمم عزیزم، نگران نباش خدا بزرگه  به نیتش هفت تا  حمد میخونم، ان شاالله که زودی خوب میشه، 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
میفهمم  عزیزم، نگران نباش خدا بزرگه  به نیتش هفت تا  حمد میخونم، ان شاالله که زودی خو ...

لطف میکنید.ممنون

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....