2777
2789
عنوان

خانمها شما هم مثل ما قرنطینه اید

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۶ روز شد تو خونه هستیم امروز چهارشنبه سوری بود.پخیلی ها آتش سوزوندن ولی خدا میدونه دل من چقدر سوخ ...

منم دوست داشتم برم بیرون

یکی از فامیلامون پرستاره با اینحال هر روز میرن کوه میگه خلوته کسی نیست یعنی ما هم میتونیم بریم

واقعا چرا همه رعایت نمیکنن رودتر جمع شه

رعایت چیه خواهر امشب تو کوچه ما مردم همه بیرون بودن اونقد شلوغ بود که نگو منم پشت پنجره فقط فوش میدادم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝
رعایت چیه خواهر امشب تو کوچه ما مردم همه بیرون بودن اونقد شلوغ بود که نگو منم پشت پنجره فقط فوش میدا ...

ای بابا تو محله ما هم بساط شادی بود ولی ما پوسیدیم ای خدا چه مردمی داریم

منم دوست داشتم برم بیرون یکی از فامیلامون پرستاره با اینحال هر روز میرن کوه میگه خلوته کسی نیست یعن ...

نه بابا کجا بری این ویروس خیلی کشنده تر از اون چیزی بود که فکرشو میکردم فردا ۲۷ روزه به ولله بیرون نرفتم

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
سلام عزیزم، آخی چرا؟ از جایی افتاده ؟؟    

سلام خانومم

گفتم بچه ها چند وقته تو خونه اند خسته شدند فرستادمشون تو حیاط بازی کنند.دخترم افتاد رو زمین و دستش خورد روی سنگ.بستم دستش رو اما ورم کرده و سیاه شده و نمیتونه تکون بده چند ساعته.همینطور گریه میکنه.به زور خوابوندمش.

اینقدر هم سر و صدائه نمیشه از خونه بریم بیرون که عکس بندازیم از دستش.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ای بابا تو محله ما هم بساط شادی بود ولی ما پوسیدیم ای خدا چه مردمی داریم

امشب برنامه فرمول یک دکتره اومده میگه باید همه ی مردم بگیرن این ویروسا وقتی دکتر اینه خدا به دادمون برسه مردم که دیگه هیچن

نه بابا کجا بری این ویروس خیلی کشنده تر از اون چیزی بود که فکرشو میکردم فردا ۲۷ روزه به ولله بیرون ن ...

واسه منکه 30 روز و رد کرده امروز شوهرم موهاشو با ماشین زد که ارایشگاه نره ولی وقتی یه عده رعایت نکنن اخرش گریبان همه رو میگیره

امشب برنامه فرمول یک دکتره اومده میگه باید همه ی مردم بگیرن این ویروسا وقتی دکتر اینه خدا به دادمون ...

واقعا وقتی پرستار و دکتر اینن دیگه مردم عادی که هیچی حالیشون نیست

واسه منکه 30 روز و رد کرده امروز شوهرم موهاشو با ماشین زد که ارایشگاه نره ولی وقتی یه عده رعایت نکنن ...

خدا همشونو لعنت کنه ازشون نگذره منم خیلی کار اورژانسی از دکتر بگیر تا خرید وغیره داشتم ولی رعایت کردم همینا اگر میموندن خونه تا الان تموم شده بود من که حلال نمیکنه حق کسانی امثال مارو هر کی ضایع کنه

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
سلام خانومم گفتم بچه ها چند وقته تو خونه اند خسته شدند فرستادمشون تو حیاط بازی کنند.دخترم افتاد رو ...

ای بابا بگردم الهی، شایدم کوفتگی باشه آخه کوفتگی هم ورم و سیاهی داره ، اگه در رفته باشه نمیتونه راحت بخوابه، پسر من چند بار دستش در رفته، ببین اگه بیدار شد ببرش یه جایی عکس بگیرید خیالت راحت بشه 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
واقعا وقتی پرستار و دکتر اینن دیگه مردم عادی که هیچی حالیشون نیست

جا اینکه بیاد روحیه بده میاد یه مشت چرت و پرت میگه و میره اسم خودشم میزاره دکتر