2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 44 پست
قابل توجه اونایی که میگن بخاطر بچم تحمل میکنم

بله و متاسفانه بعد هم اینو هی به بچه یادآوری میکنن،بچه نگاهش به مادرش یه قربانیه که به خاطر اون قربانی شده و خیلی تبعات بدی برای اون بچه داره،مادر فکر میکنه داره لطف میکنه به بچه ولی با احساس گناه وحشتناکی که بهش میده،بدترین آسیبها رو به روح و روانش میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه من نبودم این دوتا طلاق میگرفتن راحت میشد مامانم

لطفا نگو اینجوری یه دوستم بااین سرزنشای خودش آخرش جلو پدر مادرش خودشو آتیش زد بخدا این تاپیکتو دیدم یادش افتادم مقصر تونیستی بی مسئولیتی پدر مادرن که نمیگن بچه آوردیم یکم به خودمون بیایم 😔ببخشید این موضوعو گفتم اما هرگز خودتو سرزنش نکن اونوقت این تلقین میشه بهت و این وسط تو مقصر اشتباهات اونا میشی تو میتونی آیندتو بسازی

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
اره تک بچم  بابام لیاقت نداره خیلیم اذیتمون کرده  دعا کن بمیرم

دور از جون دعا میکنم قوی باشی و خودتو نجات بدی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
دختر بهترین نعمت زندگیه تو میتونی زندگی پدر مادرتو درس کنی 

اصلا دلم نمیخاد گندایی که این همه سال بابام زده جمع کنم 

فقط میخوام بمیرم راحت شم

اصلانم دوست ندارم دوباره خوب بشن باهم 

چون میدونم مامانم راضی نیست

من روم نمیشه بهش بگم  اصلا نمیخوام باهاش حرف بزنم

بعضی وقتا باید جواب داد سکوت هم میکنیم اما باید از خودمونم دفاع کنیم اخه یا نه

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
اصلا دلم نمیخاد گندایی که این همه سال بابام زده جمع کنم  فقط میخوام بمیرم راحت شم اصلانم دوست ...

تو دختری باید سرشار از عشق و زندگی باشی میدونم سختی کشیدن ادمو سرسخت میکنه منم بابای خوبی نداشتم درکت میکنم ولی بخاطر زندگی خودت و مادرت سعی خودتو بکن

لطفا نگو اینجوری یه دوستم بااین سرزنشای خودش آخرش جلو پدر مادرش خودشو آتیش زد بخدا این تاپیکتو دیدم ...

دیگه اصلا دوست ندارم زندگی کنم کاش من جرعت داشتم و خودکشی میکردم ولی اونم ندارم

خدا باید منو ورداره از رو زمین 

تو دختری باید سرشار از عشق و زندگی باشی میدونم سختی کشیدن ادمو سرسخت میکنه منم بابای خوبی نداشتم درک ...

دلم میخاد یه کاری جور کنم و طلاق مامانمو ازش بگیرم پاشم از خونمون ببرم که دیگه نیاد

الان دو روزه هر چی میخورم بالا میارم از استرس و فکر و خیال 

ولی مگه کار پیزا میشه 

20

پدرت فقط با مادرت مشکل داره یا با تو هم?

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که