2777
2789

سلام. دوستان من وارد هفته ی پانزده شدم ازپریشب یدفعه خون زیاد رولباس زیرم دیدم هیچ دردی هم نداشتم. دکتررفتم سونوگرافی انجام دادگفت همه چیز خوبه جنین هیچ مشکلی نداره گفت استراحت مطلق باید بکنی و استفاده ازشیاف پروژسترون. نسبت ب پریشب خونریزیم کمتر شده ولی وقتی دستشویی میرم ازم خون قرمز میره و پد بهداشتیمم درحد کم کثیف میشه. خواهشا اگه تجربه داشتین راهنماییم کنین‌ واقعاوضع روحی بدی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه ای ندارم ولی یکی از دوستای نزدیکم مشکل شما رو داشت و استراحت مطلق بود تاالان ک ۶ماهه بارداره حتی نمیتونن رابطه برقرار کنن 

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
منم هفته ۱۴هستم از هفته ۵لکه بینی شروع شد تا هفته ۱۰دکتر همین شیاف رو بهم داد و سنو هم گفت مشکلی ندا ...

من موقع پریودیمه دکترم گفت احتمال داره بخاطر زمان پریودیت اینطور شدی ولی توسایت واز خیلیا شنیدم ک پریودی توبارداری ب هیچ وجه امکان نداره. وقتی راه برم یابرم دستشویی خون میبینم.دکتربهم گفته فقط برادستشویی بلند شو

شماهم خونریزی بدون درد داشتی؟یعنی امیدی هست ک بچم بمونه؟

اره عزیزم.من اصلا درد نداشتم.دکتر هم چیز خاصی نگفت در موردش.

ببخشید البته ولی خونریزی من قرمز روشن بود که میگن خطرناکه.

اما خدارو شکر مشکلم برطرف شد.الان ۶ ماه باردارم.

اصلا استرس نداشته باش.فقط استراحت مطلق کن و داروهاتو استفاده کن..به خدا هم توکل کن🌹

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
منم هفته ی ۹ خونریزی شدید داشتم.دکتر شیاف داد و گفت استراحت مطلق داشته باشم.

ببخشیدخونریزی شدید منظورت درحدپریودیه؟ موقع دستشویی فقط خون میدیدی یادرحالت خوابیده هم خونریزی داشتین؟

من موقع پریودیمه دکترم گفت احتمال داره بخاطر زمان پریودیت اینطور شدی ولی توسایت واز خیلیا شنیدم ک پر ...

والا فکر نکنم ربطی به پریودی داشته باشه البتع حرف دکتر بیشتراز ما مهمه ولی اصلااااااا بلند نشو چون برات خوب نیست من خون میدیدم گاهی هم لکه قهوه ای ولی درحدی نبود که بخوام از پد استفاده کنم...الانم نگران نباش عزیزم درست میشه

اره عزیزم.من اصلا درد نداشتم.دکتر هم چیز خاصی نگفت در موردش. ببخشید البته ولی خونریزی من قرمز روشن ...

ازمنم قرمز روشن. دوستان دعام کنین محتاج دعاتونم شدیدا. این فسقلی تو این چهار ماه تموم‌زندگیم شده

ببخشیدخونریزی شدید منظورت درحدپریودیه؟ موقع دستشویی فقط خون میدیدی یادرحالت خوابیده هم خونریزی داشتی ...

خونریزی من خیلی شدید بود کل لباسام کثیف شد.تو حالت خوابیده هم خونریزی داشتم.بیشتر از پریود بود.

ازمنم قرمز روشن. دوستان دعام کنین محتاج دعاتونم شدیدا. این فسقلی تو این چهار ماه تموم‌زندگیم شده

ان شاالله که مشکلت برطرف میشه و نی نی تو بغل میکنی عزیزم.🌹😙