سلام. دوستان من وارد هفته ی پانزده شدم ازپریشب یدفعه خون زیاد رولباس زیرم دیدم هیچ دردی هم نداشتم. دکتررفتم سونوگرافی انجام دادگفت همه چیز خوبه جنین هیچ مشکلی نداره گفت استراحت مطلق باید بکنی و استفاده ازشیاف پروژسترون. نسبت ب پریشب خونریزیم کمتر شده ولی وقتی دستشویی میرم ازم خون قرمز میره و پد بهداشتیمم درحد کم کثیف میشه. خواهشا اگه تجربه داشتین راهنماییم کنین واقعاوضع روحی بدی دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم هفته ۱۴هستم از هفته ۵لکه بینی شروع شد تا هفته ۱۰دکتر همین شیاف رو بهم داد و سنو هم گفت مشکلی ندا ...
من موقع پریودیمه دکترم گفت احتمال داره بخاطر زمان پریودیت اینطور شدی ولی توسایت واز خیلیا شنیدم ک پریودی توبارداری ب هیچ وجه امکان نداره. وقتی راه برم یابرم دستشویی خون میبینم.دکتربهم گفته فقط برادستشویی بلند شو
من موقع پریودیمه دکترم گفت احتمال داره بخاطر زمان پریودیت اینطور شدی ولی توسایت واز خیلیا شنیدم ک پر ...
والا فکر نکنم ربطی به پریودی داشته باشه البتع حرف دکتر بیشتراز ما مهمه ولی اصلااااااا بلند نشو چون برات خوب نیست من خون میدیدم گاهی هم لکه قهوه ای ولی درحدی نبود که بخوام از پد استفاده کنم...الانم نگران نباش عزیزم درست میشه