2777
2789
عنوان

چکارکنم شاد و پر انرژی باشم؟؟؟؟

281 بازدید | 22 پست

توروخدا راهنماییم کنید چجوری افکارم مثبت باشه؟ پر انرژی باشم ، با شوهرم خوب باشم 

لطفا راهنماییم کنید از تجربه هاتون بگید 

من خیلی زود رنجم و خیلی افسرده ام همش تو خودم هستم ، هیچ امیدی به آینده ندارم همش ناامیدم دوست ندارم تو جمع باشم فقط خوشم میاد تو اتاق تاریکی باشم تنها باشم هیچکی رو نبینم حوصله هیچی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید من تازه اومدم نی نی سایت بلد نیستم چجوری بیام

بزن روی پروفایلم بعد بزن روی متن فوری ومهم

نردبان این جهان ما و منیست عاقبت این نردبان افتادنیست  لاجرم هرکس که بالاتر نشست عاقبت استخوانش سخت تر خواهد شکست

ببین من خیلییییی روحیه شادی داشتم و عالییییییییییی بودم و به همه انرژی میدادم و کلی مشاوره طوری ک بهم میگفتن بمب انرژی تویک دوره از زندگیم یهو مریض شدم و افسرده دوسال نمیخواستم بپذیرم ک من نیاز ب مشاوره دارم اصلااااا راضی نبودم برم روانپزشک تا اینکه سری اخر دیدم تاثیرشو روی جسمم میذاشت حال نداشتم کارای خونمو انجام بدم حوصله دخترمو مثل قبل نداشتم بدنم سر میشد ب اجبار اجیم رفتم دکتر متخصص مغز و اعصاب فلوکسامین میخورم و واقعا ناراحتم ک چرا  از اول نخورده بودم و خودمو مداوا نکرده بودم ب قول پزشکم میگفت داروی سرماخوردگی هم کلی عوارض داره اگه اعصاب درمان نشه و استرس میزنه ب کل بدن و عوارض جبران ناپذیری داره

ببین من خیلییییی روحیه شادی داشتم و عالییییییییییی بودم و به همه انرژی میدادم و کلی مشاوره طوری ک به ...

من در حدی عصبیم که دکتر بهم گفت تمام اندام هایه بدنت عصبیه

عزیزم من کار ب جایی رسید ک بدنم سمت چپ سر میشد  سرم تیر میکشید و کلی حالتای عصبیه دیگه برو پیش ...

منم اینجوریم واقعا خیلی دارم اذیت میشم، شما از وقتی رفتید دکتر حالتون خوب شده؟

قرآن خوندن و دعا خوندن هم عالیه 

سوره های آسونوو انتخاب کن و هرروز بخون

💝 میشودبامحبت و شجاعت دروازه های زندگی برویت باز💝😍دعاهای معجزه😍لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم اللهم  ایاک نعبد و ایاک نستعین💝
منم اینجوریم واقعا خیلی دارم اذیت میشم، شما از وقتی رفتید دکتر حالتون خوب شده؟

بله عزیزم تقریبا دوماه دارم دارو مصرف میکنم خیلیییی بهتر شدم  کاش از اول میرفتم سری بدنم رفت و دردای عصبیم  فقط دکتر خوبی برو ن هردکتری چون پزشک من خیلیییییی حساسهههههههههه و راضی نیس دارو زیاد بده یا اینکه بخواد کلی نسخه بپیچونه .... خیلی از داروهااعتیاد اورن حواست باشه پیش دکتر خوب باید بری ک الکی ی مشت دارو واست ننویسه