2777
2789
عنوان

ایا همسرم دنبالم خواهد امد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 184 پست

من فقط توضیح میخوام

چرا بام حرف نمیزنه 

فقط میگه برگرد خودت 

من دنبالت نمیام

میدونم برگردم اون حرفاش همه الکیه اما من توی شوک دروغا و کلاهبرداریشو دلیلشم

توضیح میخوام

دعا یعنی؟ آخه من دشمنی ندارم 

اگه پای خیانت باشه اون طرف شاید انجام داده دیده شوهرت دوست داره... ببین اینا فقط احتمال پس اول مطمن شو نمیشه زندگیت همین طور خراب کنی باید برا خودت ثابت کنی همه چیزو که بعد دلت نسوزه انشالله که همش از لجبازی باشه چیزی نباشه برگردی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خودم دارم جدا میشم دو دانگ دارم مهریه مو هم دارم خانواده شوهرم دخالت کن، شوهرم بی عرضه و ب ...

ماشین ۳ دنگ به ناممه خونه دو دنگ، لیس جهیزیه رو هم گرفتم، طلاهارم آوردم 

ببین من خودم دارم جدا میشم دو دانگ دارم مهریه مو هم دارم خانواده شوهرم دخالت کن، شوهرم بی عرضه و ب ...

اخه شوهر من منو میپرسته عاشقمه 

رفیق باز اونجوریم نیس مشروبم خورده خیلی خوش اخلاق تر میشه اصلا عالی بوده برام 

اما یهو 

من فقط توضیح میخوام چرا بام حرف نمیزنه  فقط میگه برگرد خودت  من دنبالت نمیام میدونم بر ...

خب اگه میدونی برگرد دلیل همه کارهاش بفهم برو ببین واقعا رفتارش باهات چطوره تو خونه فرق کرده یا همونه بالاخره 4 سال زنی میدونی کدوم حرفش جدی کدوم شوخی هست اگه دیدی عوض شده مطمن باش یه چیزی هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ماشین ۳ دنگ به ناممه خونه دو دنگ، لیس جهیزیه رو هم گرفتم، طلاهارم آوردم 

باشه خوبه

من میگم دل به اینا خوش نکن ولی سفت نگهشون دار!  خدا روشکر که زود فهمیدی ودیگه الان حواست هست اینارو از دست ندی! 

ولی زندگیتو هم سفت نگهدار! 

شوهرتو هم نگهدار! اونو باید با سیاست نگه داری! 

برو پیش چند تا مشاور زبده... 

شوهرتو جمع و جور کن بیشتر از این رفیقاش خرابش نکنن.... 

شوهرت و زندگیت هم جز دارایی تو هستن! نگهشون دار، 

من همین شوهرم که میگم دوسش ندارم و بی مسئولیته، بچه هم نمیخواد، حمابتم هم نمیکنه، ولی بازم اگه پدر و مادرش اذیتم نمیکردن نگه میداشتم.

ولی انگار که تحفه تحویلم دادن، منت میزارن سرم. پسره ساده است رو مخش میرن از من میترسوننش! 

نمیزارن هرجا که خودم دوست دارم باهاش زندگی کنم یا....

کاری کردن ازشون متنفر شدم!

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 

بنظر من که زیر سرش بلند شده مخصوصا که گفتی نزاشته دست به گوشیش بزنی بنظرم میتونی برگردی و نزدیک بشی بهش شاید مطمن شدی که پای کسی در میونه و مطمن باش این اتفاقات بی حکمت نیست

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔
آره دقیقا  خیلی ها بنام زنشون سند میزنن من یه بار بخاطر یه سؤالی اینجا گفتم دو دانگ بنامم کرد ...

وای  😂😂😂😂😂😂اره دیگه  توخارج  کل دارایی مرد ونصف  مکنن.نصفش مال مرد نصفش  مال زن  .درستشم  همینه .پس زندگی  مشترک بچی  میگن.

فقط حیدر امیرالمومنین است
@نی_نی_یار_شب   لطفا این تاپیک من رو حذف کنید @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2     ...

عزیزم شوهرت اومد دنبالت؟میشه بگی؟

منم تقریبا اینجوری شدم الان

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱