سلام، مدت چهار سال ازدواج کردم، همسرم توی این مدت بهم ثابت کرد که عاشقمه و دوستم داره، مشکل خاصی توی زندگیمون نداشتیم و زندگی ارومی کنار هم داشتیم، البته من خودم کلا اهل مشاجره نیستم، تا اینکه ده شب پیش با همسرم مشاجره کوتاهی داشتم و بعد ایشون شروع کرد از توی اتاق خواب به من پیام دادن که حرفهای بدی رو مثلا بعنوان شوخی به من میزد و من از بددهنی خیلی بدم میاد و سر یک لج و لجبازی بلند شدم و از خونه اومدم بیرون سد راهم شد و میگفت دوستم داره و شوخی کرده اما من اصرار کردم که بره کنار تا برم خونه پدرم، که عاقبت هم رفت، چند دقه توی پارکینگ موندم که بهم زنگ بزنه یا پیام بده چون ساعت ۱۱ بود، دیدم خبری نشد، برگشتم بالا دیدم و گوش وایسادم دیدم با کسی صحبت میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بهش گفتم بیا حرف بزنیم ببینم دلیل کارت چیه، گفت چون تو چند بار گفتی که ماشین مال منه، در صورتیکه ...
مردا از این حرفا بدشون میاد عزیزم
ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه... با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد... دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند... دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم... خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم.... حس خوبیست...!! اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!