2777
2789
عنوان

ایا همسرم دنبالم خواهد امد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 184 پست

بعد من رفتم خونه و سرویس طاهام رو برداشتم دیدن انگشترم نیست حلقه ازدواج همسرمم نبود، نمیدونم فروخته

هیچ توضیح هم نمیده

تمام اعتمادم یکباره ریخته

میگه دنبالتم نمیام خواستی برگرد زندگی کن نخواستی طلاق بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بهش گفتم بیا حرف بزنیم ببینم دلیل کارت چیه، گفت چون تو چند بار گفتی که ماشین مال منه، در صورتیکه ...

مردا از این حرفا بدشون میاد عزیزم

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
ممنونم مهربان جان    

خوشگل خانوم تولدت مباارک...از ته دلم دعا میکنم به تموم خواسته هات برسی❤

عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه...                با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد...                         دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند...     دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. ‌                             به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم...                  خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم....                                                    حس خوبیست..‌.!!                                                                اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!
بعد من رفتم خونه و سرویس طاهام رو برداشتم دیدن انگشترم نیست حلقه ازدواج همسرمم نبود، نمیدونم فروخته ...

واااا یعنی چی انگار سریال ترکیه هس چرا انگشترارو برداشته جرش بده ک انگشتر من کو آخه خواهرم چرا انگشتر عقدت تو دستت نیس 

فدا نه جیگرم نه قشنگم والا 😂😂😂😂امید میدم به خودم 😎😎

مهم انرژیته هم جیگره هم قشنگ هم مهربون پس خودتم همیه ی اینا هستی 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 

به خانوادش بگو که میری درخواست طلاق میدی

اونا هم گوش پسرشون رو میگیرن میان ببینن مشکل چیه

توام در مورد تمام این موضوعات توضیح بخواه

اونم مجبوره مثل یه جنتلمن توضیح بده