2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال زنونه🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه از چه روشی😢ک...وم هم همسرم قبول نمیکنهr🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شوهر منم قبول نمیکرد ولی من پافشاری کردم که فقط کاند..م

ارزششو داره اون کیف کنه تو بدنت به هم بریزه؟

اصلا قبول نکن بگو یا کاندوم یانه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
نکنہ توام قرصو قبول نکن ھر سال بگو شیش ماہ با من شیش ماھم باتو جلوگیرے کردن بگو رفتم دکتر زنان اجازہ ...

به من باشه میگم دو تا روش رو هم استفاده کنیم استرس دارم اصلا شرایط بچه رو ندارم الان

ببخشید استارتر....

خانوماHDهم اعصابو بهم میریزه؟

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
شوهر منم قبول نمیکرد ولی من پافشاری کردم که فقط کاند..م ارزششو داره اون کیف کنه تو بدنت به هم بریزه ...

عزیزم کاند..م رو اصلا خانما دوست ندارن چون یا حساسیت دارن یا اون لذت کافی رو نمیبرن خودشون خیلاشون اینجا گفتن 

هلما هستم کاربری 5 هستم همونیم که حس ششمم قوی بود تا حرف از حس ششمو اینا میشه میترکوننم پس خوهشا دیگه درخواست ندین ممنون

ب هیچ عنوتن از قرص استفاده نکن،بسیار مضه،دور از جونت مشناسم خانومی ک با سه سال مشکل سینه‌و‌بعد کبد پیدا کرد...خودم مشکوک ب ام اس هستم دکترم گفته ب هیچ‌عنوان نباید بخوری گف ادم سالمم بخوره مغز سرد و بیمار میشه

برو‌امپول بزن اول تحقیق کن یا ای یو دی

البته اگر اصلا بچه نداری،نمیذارن برات،چون باردار شدن بعدش گویا سخت میشه

به من باشه میگم دو تا روش رو هم استفاده کنیم استرس دارم اصلا شرایط بچه رو ندارم الان

دخترم بااین غذاها اگرهم بخای یه مدت میکشه بچه داربشی

حلال کن،زبانم واکسنه پیشگیری میکنه
قرص که نامردیه ولی مکه کاندوم نباشه فقط مرد حال میکنه باشه نمیکنه.دو طرفه ست دیگه

نه منظورم اینه باقرص زن نابود میشه ولی مرد هیچیش نمیشه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..