2777
2789
عنوان

بازم خیانت

552 بازدید | 41 پست

هیچ وقت فک نمیکردم منم یه روز بیام تاپیک بزنم همسرم خیانت کرد اصلا اینجور تاپیکارو باز نمیکردم چون تصورشم حالمو بد میکرد

امشب تو گوشیش پیاماشو دیدم با گوشی خودم عکس گرفتم خواب بود بیدار شد دید دارم گریه میکنم وقتی فهمید گفت مال دوستمه امشب گوشیمو گرفت پیام داد دوست دخترش چون جواب گوشیه خودشو نمی‌داد کلا هم دعوام کرد که بهش شک کردم منه احمقم باورم شد الان اومدم عکسارو دیدم ساعت پیاما مال دیشب ظهری و عصری و امشب بوده 

یادمه نامزد بودیم بهم میگفت میخوامت کلی با این حرفش میخندیدم

امشب به اون گفت 

امشب از ته دل مرگمو خواستم از خدا

میشه شما هم دعا کنین؟نمیکشم نمی‌خوام زجر بکشم می‌خوام راحت بمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش شماره دختره رومیگرفتین تاتویه موقعیتی بهش بگید طرف به زنش وفانکرد شماکه هیچ😏

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
کاش اینقدر خر فرضم نمی‌کرد الآنم راحت خوابیده 

😢الهی چی بگم خواهر سریع وا دادید ببخشیدا اما خب چی بگیم بخدا مردها دردشون چیه خدامیدونه

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
روی رفتن ندارم با خونوادم جنگیدم تا به دستش بیارم

اشکال نداره بالاخره مادرته عاشقته واقعا... برو یکم اروم بشی این که خوابیده بااین که گریه میکنی الان بنظرم از خیانته بدتره!مگه گاوه😑

بهش میگم فقط بگو چی کم گذاشتم برات  میگه تو احمقی که همچین فکرت میکنی

😐دیگه ارزششو نداره که حتی باهاش بحثی یادعوایی کنی حتی آرزوی مرگ هم نکن براش ولی سعی نکن اینقدر ضعیف باشی