2777
2789
عنوان

بازم خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم چند وقت پیش تو گوشی شوهرم پیام ی دختر دیدم ک نوشته بود عزیزم خبری ازت نیس.... همونجا خودش ...

فقط امیدوارم بتونه بهم ثابت کنه کار اون نبوده 

البته می‌دونم نمیتونه و من باید مثل همیشه خودمو بزنم به خریت

ببین نصف زنها مجبورن خودشونو بزنن به خریت،بهترین راهه چون اعصاب خود ادم راحتره،بشین زندگیتو بکن همیشه طلاق و قهر راه حل نیست ،زندگی بعدش بدتره.تازه وقتی بروشونم میاری پر روتر میشن...علنیش میکنن.پس سعی کن خودتو جمع وجور کنی عزیزم.بقیه رهگذرن.مهم اینه که برا زندگیت بجنگی،مطمن باش حتی مادرامون هم همچین شرایطی رو داشتن و ادامه دادن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
ببین نصف زنها مجبورن خودشونو بزنن به خریت،بهترین راهه چون اعصاب خود ادم راحتره،بشین زندگیتو بکن همیش ...

حرفتو قبول دارم ولی از دیشب پلک رو هم نزاشتم چجوری کنار بیام؟چجوزی خودمو جمع کنم؟

حرفتو قبول دارم ولی از دیشب پلک رو هم نزاشتم چجوری کنار بیام؟چجوزی خودمو جمع کنم؟

فقط بهش بگو حرفت قبول ولی اگر روزی بفهمم همچین چیزی هست،قید همه چیزو میزنم،یجورایی تهدیدش کن.ولی محکم باش میدونم چی میگی چون اکثرمون تجربه کردیم .زیرپای زندگی که پنج سال برابدست اوردنش زحمت کشیدیو به راحتی خالی نکن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
فقط بهش بگو حرفت قبول ولی اگر روزی بفهمم همچین چیزی هست،قید همه چیزو میزنم،یجورایی تهدیدش کن.ولی محک ...

سعی میکنم امیدوارم بتونم

با اینکه با چشای خودم دیدم باز نمیتونم باور کنم باهام همچین کاری کرده باشه

خواهرم خودش تو گوشیش چند تا پیام داشته اشتباهی پاک کرده خودش میتونه از واتس اپش بک اثپ بگیره عزیزم ب ...

عزیزم من بک آپ از واتس خودم گرفتم ولی برنگشت دقیق میگی چجوری؟